Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Magnituda 6,4

Jak potres pogodio Kinu, najmanje četvero poginulih

potres
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/2
04.07.2015.
u 08:49

Uništeno je i oštećeno oko 3.000 domova, a na to je područje poslano je oko tisuću šatora

Najmanje četiri osobe su poginule, a najmanje 48 ih je ozlijeđeno nakon što je potres magnitude 6,4 jučer pogodio ruralni dio pokrajine Xinjiang na krajnjem zapadu Kine, oko 160 kilometara sjeverozapadno od južnog grada Hotana.

Uništeno je i oštećeno oko 3.000 domova, a na to je područje poslano je oko tisuću šatora, priopćili su iz Ministarstva civilnih poslova, javlja CNN.

Nakon jakog potresa, čiji je epicentar bio na dubini od 20 kilometara, potresa uslijedio je cijeli niz popratnih podrhtavanja.

>>Potres magnitude 5,2 pogodio Atenu, probudio stanovnike

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
09:02 04.07.2015.

nama ne treba jak potres, mi smo imali fimi medije i pete ortake 20 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije