Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napala je s leđa

Izbola prijateljicu 65 puta kada je vidjela što je objavila na Facebooku

Ubila prijateljicu zbog objave na Facebooku
Foto: Facebook
01.04.2014.
u 11:46

"Možda izgledam mirno, no u glavi sam te najmanje triput ubila", napisala je žrtvi u poruci na Twitteru

Bijesna tinejdžerka iz Meksika ubila je svoju najbolju prijateljicu nakon što je ova na Facebooku objavila njihove gole fotografije. Erandy Elizabeth Gutierrez (16) fotografije su toliko razbjesnile da je vršnjakinju Anel Baez ubola čak 65 puta u leđa, piše Mirror.co.uk.

Prije ubojstva Erandy je svojoj prijateljici poručila da će biti sretna ako ostane živa do kraja godine. "Možda izgledam mirno, no u glavi sam te najmanje triput ubila", napisala joj je u poruci na Twitteru, a rekla joj je i da će je pokopati prije kraja godine. No, Arnel se na sve to samo nasmijala te je pozvala prijateljicu k sebi da bi izgladile stvari nakon svađe.

Erandy je došla k njoj, a kada je rekla da ide do WC-a zapravo je otišla u kuhinju gdje je uzela nož i nasmrt izbola najbolju prijateljicu. Nakon ubojstva Erandy je pokušala oprati krv s noža i svoje odjeće, no neuspješno. Pobjegla je s mjesta događaja kako bi prikrila da je ona počinitelj, a čak je otišla i na Anelin sprovod, gdje ju je policija uhitila.

>> Zbog smrtonosne Facebook igre djevojčica (9) završila u bolnici

Komentara 15

PK
puši kurac
15:45 01.04.2014.

po slici bi rekao da je ova u plavom spikala ovu u crno/zlatnom!

ĆA
ćaćaća
15:01 01.04.2014.

to je samo upozerenje onima koji neovlašteno objavljuju fotografije i video uratke druge osobe..

Avatar bosanac1951
bosanac1951
08:00 02.04.2014.

Rješenje: odmah zatvor i to na muškom odjelu......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije