Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
masakr na plaži

Hrvatica u Tunisu: Naredili su nam da se zatvorimo u sobe i ne napuštamo hotel!

tunis
Foto: Reuters/PIXSELL
26.06.2015.
u 22:42

Iz ministarstva unutarnjih poslova izvijestili su da je u terorističkom napadu poginulo najmanje 39 ljudi, a 36 ih je ranjeno

– Naredili su nam da se zatvorimo u sobe i ne napuštamo hotel - kratko se javila jedna od hrvatskih turistica nekoliko sati nakon današnjeg pokolja u Tunisu kad je naoružani napadač otvorio vatru na plaži kod dva hotela u odmaralištu u Sousseu.

Iz ministarstva unutarnjih poslova izvijestili su da je u terorističkom napadu poginulo najmanje 39 ljudi, a 36 ih je ranjeno, prenosi BBC. Među njima su i stranci, a moguće je da će broj poginulih rasti. Iako su prve informacije govorile suprotno, na plaži u Tunisu nije bilo više napadača, već samo jedan koji je ubijen.

Kako javlja Sky News, riječ je o tuniškom studentu nepoznatom policiji koji je kalašnjikov sakrio u suncobranu, izjavio je u petak državni tajnik za pitanja sigurnosti Rafik Chelly.

Hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova kazalo je kako nema hrvatskih državljana među žrtvama u terorističkom napadu u Tunisu te je svih 77 Hrvata na sigurnom. Dio njih je baš u vrijeme napada bio na izletu i tako se, vjerojatno, spasio od sudbine onih koji su ostali ležati, ubijeni, na plaži.

>> Teroristički napad izveo tuniški student koji je oružje skrivao u suncobranu?

Komentara 39

PA
pan-am
23:45 26.06.2015.

Ma ne idem nikam dalje od Jadrana ,sve drugo je upitno!!!

Avatar jumanji
jumanji
23:21 26.06.2015.

ovo je ludu sto se događa u svijetu

DU
Deleted user
04:01 27.06.2015.

I sad da primamo takve kao izbjeglice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije