Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šok i brza reakcija

Ovako izgleda pedofil nakon što ga je otac uhvatio kako mu zlostavlja sina

Raymond Frolander
Foto: Volusia County Corrections
20.07.2014.
u 13:24

Frolander je osim batina zaradio i kaznenu prijavu za zlostavljanje djeteta mlađeg od 12 godina. Priznao je krivnju.

"Halo, policija? Dođite. Ubio sam boga u njemu!"

Tim se riječima dispečeru na liniji za hitne slučajeve 911 na Floridi obratio zasad neimenovani 35-godišnjak nakon što je pretukao i onesvijestio mladića kojeg je zatekao kako seksualno zlostavlja njegova 11-godišnjeg sina.

Policija u Daytona Beachu objavila je fotografiju pretučenog mladića iz koje je vidljivo da je malo nedostajalo da ga ljutiti muškarac ubije.

Mladićevo je lice natečeno i gotovo da ne nalikuje ljudskom. Usnice su mu nabrekle i krvave, po cijelom licu vide se podljevi, a jedno je oko natučeno i ne može ga otvoriti.

– Neka bude sretan što volim svoga Boga pa ga nisam ubio, ispričao je bijesni otac napastovanog dječaka. Kad sam došao kući, čuo sam buku u sobi i otvorio vrata. Imao sam što vidjeti. Mali je stajao bez hlača nad mojim sinom, ispričao je za Daily Mail.

Policija je brzo reagirala na poziv i pretučenog Raymonda Frolandera pronašla kako leži bez svijesti. Kad su policajci napadača pitali koje je oružje koristio, samo je kratko komentirao "noge i šake".

Frolander je osim batina zaradio i kaznenu prijavu za zlostavljanje djeteta mlađeg od 12 godina. Priznao je krivnju.

Oca nisu teretili zbog premlaćivanja.

>>Uhićen jer je u dva navrata oralno zadovoljio dječaka od 15 godina

>>Britanski voditelj nije samo zlostavljao sve što hoda, već je silovao i mrtvace

Komentara 106

Avatar Idler 3
Idler 3
13:36 20.07.2014.

Postoje dijelovi američkog zakona koji mi se fakat sviđaju !!!

MS
Marinac_SEAL
14:19 20.07.2014.

Tako to rade Amerikanci. Kaubojski. Kod nas bi vjerojatno bilo drukčije: otac bi završio u zatvor pod optužbom za pokušaj ubojstva, dok bi se napadač izvukao skroz ili sa smiješnom kaznom.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
15:05 20.07.2014.

Kod nas bi to otprilike ovako izgledalo: otac bi bio optužen zatvorskom kaznom zbog pokušaja ubojstva. Pedofilčini-homoseksualcu bi se skrio identitet i najviše što bi dobio je uvjetna kazna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije