Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši vođa SSSR-a

Gorbačov: Putin o sebi misli kao o božjem zamjeniku

Gorbačov
Foto: DPA/PIXSELL
22.11.2014.
u 00:34

Gorbačov u knjizi hvali Putina zbog važne uloge u stabilizaciji Rusije i djelovanja ''u interesu većine''.

Posljednji vođa Sovjetskog Saveza Mihail Gorbačov na predstavljanju svoje nove knjige ''Nakon Kremlja'' požalio se da Vladimir Putin nikada od njega ne traži savjete i kazao da aktualni ruski predsjednik o sebi misli kao o božjem zamjeniku.

83- godišnji Gorbačov u knjizi hvali Putina zbog važne uloge u stabilizaciji Rusije i djelovanja ''u interesu većine'', javlja The Telegraph. No na predstavljanju knjige poručio mu je da ne postane uobražen. 

- Počeo je patiti od iste bolesti od koje sam ja ranije patio - samopouzdanja. Nemoj postati uobražen. To je ono što je mene uništilo - rekao je Gorbačov.

>> Hospitaliziran Mihail Gorbačov, posljednji predsjednik SSSR-a

Komentara 36

TA
takitako
05:56 22.11.2014.

takvi su bili svi ruski carevi...a americki moraju slusati cioniste

CH
CharlesPonzi
06:13 22.11.2014.

Pročitali li itko u hrv kakvu ozbiljnu političku studiju ili se samo bave opakurnim idejama globalne zidovske urote i amercki eksploatatorske politke pod krinkom UN-a?

Avatar Arsendiklic
Arsendiklic
08:02 22.11.2014.

Da sam Rus, Gorbačov bi za mene bio izdajnik, ovako je naivčina, koju su izradili Ameri u pregovorima. Da sam Putin, Gorbačov bi bio zadnja osoba od koje bih tražio savjet. Tužno je gledati kako bivši vođa jedne moćne države zarađuje za život kao cirkuska atrakcija i pisanjem, hvalite me usta memoara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije