Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna priča

Djevojčica spašena s trajekta, obitelj nestala u moru...

Foto: Daily Mail video screenshot
18.04.2014.
u 18:26

– Netko se derao za mnom da uzmem dijete. Potom su mi dodali djevojčicu – rekao je Yu Ho-sil, koji je spasio šestogodišnjakinju

Katastrofa u Južnoj Koreji dobila je ljudsko lice. Ono pripada Kwon Jo-yeon, šestogodišnjoj djevojčici spašenoj s potonulog trajekta za čijim se roditeljima i bratom još uvijek traga, piše Daily Mail,

Nakon što je spašena, djevojčica je odvezena u bolnicu u Mokpo, u blizini obalnog grada Jindo gdje je podvrgnuta liječenju, a unatoč tome što potraga i dalje traje, obalna straža Južne Koreje još ne može potvrditi jesu li njezini roditelji i brat živi.

Kwon Ji-yeon je rekla vlastima imena članova svoje obitelji, no se nije mogla sjetiti adrese. Potresena djevojčica tvrdi kako su joj majka i brat dali prsluk za spašavanje prije nego su je uputili prema čamcu za spašavanje.

– Netko se derao za mnom da uzmem dijete. Potom su mi dodali djevojčicu – rekao je Yu Ho-sil, koji je spasio šestogodišnjakinju.

Spasioci i liječnici pokušali su stupiti u kontakt s rođacima djevojčice, a postavili su i njezinu fotografiju na internet nadajući se da će se netko javiti. Ubrzo su se javile ujna i baka te su došle vidjeti malenu u bolnicu.

Podsjetimo, danas se ubio zamjenik ravnatelja južnokorejske srednje škole koja je stotine svojih učenika povela na izlet trajektom koji je završio katastrofom. Brod se prevrnuo i potonuo u srijedu, a od 475 putnika i članova posade, 28 ih je proglašeno mrtvima, dok se 268 još uvijek smatra nestalima.

>> Ubio se zamjenik ravnatelja škole koju su pohađali učenici s trajekta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije