Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajna akcija u Siriji

CIA i američki specijalci bespilotnim letjelicama napadaju dužnosnike ISIS-a

bespilotna letjelica
Foto: Reuters/PIXSELL
01.09.2015.
u 23:30

Dok je CIA u akciji zadužena za identificiranje i lociranje visokih dužnosnika ISIL-a, napade na njih izvršavaju snage za specijalne operacije

CIA i Američke snage za specijalne operacije pokrenuli su tajnu kampanju protiv terorista u Siriji, piše Washington Post pozivajući se na neimenovanog američkog dužnosnika.

Ta se akcija odvija odvojeno od šire američke vojne ofenzive protiv takozvane Islamske države.

CIA identificira, specijalci napadaju

U operaciji koriste naoružane bespilotne letjelice te su već napali nekoliko viših dužnosnika ISIL-a.

Među njima je i Britanac Junaid Hussain za kojega se pretpostavlja da stoji iza ISIL-ove kampanje na društvenim mrežama u kojoj se poticalo na napade džihadista u SAD-u.

Dok je CIA u akciji zadužena za identificiranje i lociranje visokih dužnosnika ISIL-a, napade na njih izvršavaju snage za specijalne operacije.

>>Oni nisu divljaci. Ali ne možemo ih smjestiti u centar grada

>>Moskva započela intervenciju u Siriji

Komentara 34

TH
than
00:29 02.09.2015.

Ziva komedija. Da se NATO sam tamo pojavi, ocisti ih za nekoliko dana... Koja je poanta ove price ?!?! Ispalo je da i Rusi lete.... Da svi ovi udare, sredili bi ih za dopodne, ali svi gledaju kako unistavaju stare gradjevine.... I svi se prave mutavima.

TE
Televizor
00:31 02.09.2015.

A kad ce se konacno Europa ukljucit u cijelu pricu? Najadniji su Nijemci. Oni iz jedne krajnosti odlaze u drugu. Od militante nacije pretvorili se u pacifiste i babe narikace. A prvi su na udaru. Daleko je Amerika. Njemacka je islamistima puno blize. Ako za nista drugo, onda za useljenje.

Avatar imotska115
imotska115
23:45 01.09.2015.

I opet bez CIA nema nista, sad ce bratuske pocet cistit teren sa pravom vatrom. Nece biti milosti ni radosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije