Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokirao izjavama

Češki predsjednik Miloš Zeman: Migranti će kamenovati nevjerne žene, a lopovima rezati ruke

Miloš Zeman
Foto: DPA/PIXSELL
18.10.2015.
u 18:00

- Biti ćemo uskraćeni za žensku ljepotu jer će one biti prekrivene od glave do pete. To će očito biti prednost za neke žene, no takve su ionako rijetke, rekao je Zeman u mesnici u selu Lechotice na istoku Češke.

Češki predsjednik Miloš Zeman šokirao je javnost izjavama o migrantimaZeman je, naime, rekao da će migranti kamenovati nevjerne žene, lopovima rezati ruke te da će islamski velovi njegovu zemlju uskratiti za žensku ljepotu, javlja Daily Mail.

- Biti ćemo uskraćeni za žensku ljepotu jer će one biti prekrivene od glave do pete. To će očito biti prednost za neke žene, no takve su ionako rijetke, rekao je Zeman u mesnici u selu Lechotice na istoku Češke.

Češki predsjednik jučer je također kazao da će migranti poštovati šerijatske umjesto čeških zakona.

- Nevjerne žene bit će kamenovane, a lopovima će rezati ruke - dodao je Zeman.

U Češku je, prema podacima češke policije, od početka godine ušlo više od 7200 migranata

>> Česi šalju svoje policajce kao podršku Mađarima na zaštiti granice 

>> Je li češki predsjednik bio pijan na državnoj ceremoniji?

Komentara 102

DU
Deleted user
16:45 18.10.2015.

Što je to šokantno u Zemanovoj izjavi ?

UF
ufrm
16:49 18.10.2015.

Nista ovo nije sokantno jer dobar dio migranata dolazi iz zemalja koje prakticiraju sarijatsko-plemenske zakone. Ukratko pakistan, banglades, sirija irak isto sr**** drugo pakovanje.

ZW
zweistein
16:51 18.10.2015.

u izbjegličkom centru u čepinu prvo što su učinili je skidanje križeva sa zidova poslije te prve ture više ih nisu dovodili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije