Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBIJANAC

Bolivija odbila Gatesovu donaciju kokoši: 'On misli da živimo kao prije 500 godina'

Bill Gates
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
16.06.2016.
u 07:46

"Uz dužno poštovanje, on bi trebao prestati govoriti o Boliviji"

Bolivijska vlada je u srijedu odbila donaciju kokoši američkog milijerdera Billa Gatesa, a bolivijski su dužnosnici američkom milijarderu poručili da se informira o rastućem bolivijskom peradarskom sektoru.

"Kako on može misliti da živimo kao prije 500 godina, usred džungle, ne znajući kako nešto prozvesti?", rekao je novinarima bolivijski ministar razvoja Cesar Cocarico. "Uz dužno poštovanje, on bi trebao prestati govoriti o Boliviji".

Gates, osnivač Microsofta i filantrop, nedavno je najavio da će donirati 100.000 kokoši zemljama s visokim stopama siromaštva, većinom državama subsaharske Afrike ali i Boliviji.

Bolivija godišnje proizvede 197 milijuna pilića i ima kapacitete za izvoz 36 milijuna, priopćila je bolivijska udruga peradara.

>> Bolivija dopustila ropski dječji rad

>> Morales Papi savjetovao žvakanje kokina lišća protiv stresa

Komentara 49

PL
@ploto@
08:06 16.06.2016.

Krajem 80-tih godina prošlog stoljeća,Rockfellerova Zaklada u vlasništvu zloglasne kabalističke obitelji koja je pokrenula Monsanto i masovni GMO projekt,radila je na gmo kukuruzu čija je namjena trebala biti da se iskorijeni glad u Africi.Oh kako to zvuči plemenito i filantropski,baš kao u slučaju našeg dragog brata Billa.U čemu je bila kvaka ? Samo u tome da su u navedeni kukuruz ubacili gen koji je proizvodio protein sa spermicidnim svojstvima. Poslali su preko UNHCR ,pošiljku za Botswanu,koja je tada imala pametnu vladu,koja je cijelui pošiljku vratila pošiljatelju nazad. Prije će se sunce okretati oko zemlje,nego će kabalisti napraviti nešto za opće dobro.

PL
@ploto@
07:58 16.06.2016.

Umišljeni i napuhani kabalistički zlikovac,koji kao i njemu slični,glumi filantropa,a zapravo radi sve u korist sebe i svoje kaste.Ne vjeruj Danajcima kad darove nose.

Avatar d-ano
d-ano
08:53 16.06.2016.

..koje licimjerstvo,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije