Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO ĆE I oni

Austrija poručila Makedoniji da bude spremna zatvoriti granicu

Sebastian Kurz
Foto: Reuters/PIXSELL
12.02.2016.
u 15:56

Kurz: Najvjerojatnije će u mjesecima koji dolaze biti postignut naš maksimalan broj pa će Austrija morati zaustaviti migrante na svojoj granici

Austrija je danas poručila Makedoniji da bude spremna "posve zaustaviti" prelaske migranata preko svoje južne granice s Grčkom, upozorivši da će Beč učiniti isto na svojoj granici za nekoliko mjeseci.

"Najvjerojatnije će u mjesecima koji dolaze biti postignut naš maksimalan broj pa će Austrija morati zaustaviti migrante na svojoj granici", rekao je austrijski ministar vanjskih poslova Sebastian Kurz tijekom posjeta Skoplju.

"Makedonija mora biti spremna posve zaustaviti ulazak migranata na svojim granicama", rekao je.

>> Kurz: Makedonija ne može sama u izbjegličkoj krizi, problem Grčka

>> EK poziva sve zemlje članice da ubrzaju raspodjelu izbjeglica koji pristižu u EU

Komentara 4

Avatar superhik74
superhik74
16:29 12.02.2016.

Od kada je "Bivsa Jugoslavenska Republika Makedonija' (to im je sluzbeni naziv) clanica EU da ima bilo sto slusati sto im Austrija porucuje. Makedonija je suverena drzava I vodi svoju politiku, a EU pogotovo Merkel im je itekako nastetila jer je preko 700 tisuca migranata proslo preko njihovog teritorija na svom putu za Njemacku gdje ih je beskicmena baba Merkel pozvala nakon sto zbacivanje jos jednog rezima na bliskom istoku nije uspjelo. Ostatak migranata koji je preplavio Europu dolazi kroz Libiju nakon velikog "uspjeha" smjene rezima u toj drzavi u reziji NATO pakta. Sada uzivajte u plodovima vlastite tuposti I sluganstva I ostavite Makedoniju na miru. Makedonci nisu nigdje rusili rezime pa nemaju zasto uzimati izbjeglice koje su posljedica "zapadnog" rusenja rezima drzava koje nisu pokorili.

Avatar Oneill
Oneill
18:38 12.02.2016.

Njemci i Auszrijanci se ponasaju ka slonovi u staklenoj kuci. Danas ovo sutra ono Fasisti im 35% za vratom pa se bore za svoj vlastiti spas pa nas u ime Eirope upotrebljavaju kao sluge,kakov narod.

KS
krao_sam
17:49 12.02.2016.

Jel ima kakvog posla ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije