Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETNJE

Al-Qa'ida potvrdila Osaminu smrt i najavila objavu preostale snimke

Muslimani
06.05.2011.
u 15:39

Bin Ladenova smrt bit će prokletstvo za SAD, prijeti Al-Qa'ida, pozivajući Pakistance na ustanak

Al Qa'ida je izjavom potvrdila da je njen vođa Osama bin Laden ubijen u ponedjeljak u sjevernom Pakistanu. U Al-Qa'idinoj se izjavi najavljuje i da će uskoro biti objavljena audiosnimka Bin Ladenova govora snimljena tjedan dana prije smrti. Priopćenje terorističke mreže objavili su internetski forumi koji zagovaraju džihad.

U izjavi se navodi kako njegova krv nije pala uzalud te da će Al- Qa'ida nastaviti s napadima na SAD i saveznike, prenosi BBC. Bin Ladenova smrt bit će prokletstvo za SAD, prijeti Al-Qa'ida i nastavlja:
 – Sreća Amerikanaca pretvorit će se u tugu, a njihova će se krv pomiješati sa suzama. Pozivamo svoj muslimanski narod u Pakistanu, na čijem je tlu šeik Osama ubijen, da se digne u znak pobune – navodi se u priopćenju.

U Pakistanu se nakon akcije američkih marinaca održavaju brojni prosvjedi. Kako javlja BBC, danas je u samom Abbottabadu nakon molitve prosvjedovalo oko 1000 Pakistanaca. Palili su gume, blokirali glavnu cestu i uzvikivali slogane protiv Amerike.

Ključne riječi

Komentara 236

OB
-obrisani-
00:40 07.05.2011.

loriana ja sam uvjerena da je streptomicin imao cvrenu knjižicu

OB
-obrisani-
23:41 06.05.2011.

a znaš li nama ili sebi objasniti, zašto?

OB
-obrisani-
00:37 07.05.2011.

Zamisli Marsija kako jauče i vrišti čua kosu za nekim Miloradom samo zbog love... hhahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije