Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crowdfunding

Slavni Andy Murray uložio 
u Prpićev Trillenium

Andy Murray
Foto: Reuters/PIXSELL
19.08.2015.
u 16:52

Trenutačno u tvrtki Trillenium udio ima 415 investitora iz cijelog svijeta s ulogom od 2,42 milijuna kuna

Drugi najbolji tenisač na svijetu Andy Murray investirao je u Trillenium, novu tvrtku Hrvoja Prpića koja ima sjedište u Londonu. Trillenium je prije dva tjedna premašio traženih 2,2 milijuna kuna investicije preko crowdfunding platforme Seedrs, a trenutačno u tvrtki udio ima 415 investitora iz cijelog svijeta s ulogom od 2,42 milijuna kuna. Prpićeva kampanja za prikupljanje kapitala za Trillenium preko platforme Seedrs najveća je crowdfunding kampanja nekog hrvatskog poduzetnika dosad i ujedno najveća hrvatska crowdinvesting kampanja.

Hrvoje Prpić, osnivač Trilleniuma, kaže da postoji mogućnost da će kampanju produžiti još dva tjedna. “Nisam znao da će Murray uložiti u Trillenium tako da je to i meni veliko iznenađenje”, kaže Prpić. Pojašnjava da je iznos Murrayeva ulaganja poslovna tajna.

Poznati škotski tenisač uložio je preko Seedrsa u još dvije startup kompanije sa sjedištem u Velikoj Britaniji: lanac zdrave hrane Tossed i tehnološki investicijski fond Fuel Ventures Fond. Murray se uz karijeru aktivno bavi biznisom. Ima tvrtku za sportski menadžment zvanu 77 preko koje upravlja svojim sponzorskim ugovorima. Usto, posjeduje luksuzni hotel Cromlix u Škotskoj.

>> Hrvoje Prpić uspio prikupiti dva milijuna kuna za projekt Trillenium

>> Virtualni šoping u robnoj kući iz kućne fotelje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije