Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
60 godina velike mature

Sedam veličanstvenih šumarskih samuraja

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/5
19.09.2014.
u 15:18

Okupili su se Milan Čelak, Milan Đurđević, Nikola Kovačević, Ivan Šepak, Branko Šram, Jovo Vukmirić i Đuro Starčević

Sedmorica veličanstvenih samuraja, tako se nazvala šumarska ekipa, Milan Čelak, Milan Đurđević, Nikola Kovačević, Ivan Šepak, Branko Šram, Jovo Vukmirić i Đuro Starčević, koja se pred zgradon Hrvatskih šuma Bjelovar na Matuševom trgu okupila kako bi proslavila 60 godina velike mature. Premda su srednju šumarsku školu završili u Karlovcu, okupili su se u Bjelovaru jer većina ih je sa šireg bjelovaraskog područja. Inče, riječ je o generaciji maturanata 1953/54 godine.

- Bila su nas dva razreda, a i b i to svaki sa 30 učenika. Nažalost, u međuvremenu ih je iz a razreda preminulo 15, a iz b razreda njih 18. Neki su pak bolesni ili spriječeni iz nekog drugog razloga, ali evo nas sedmorica smo odlučili obilježiti našu veliku obljetnicu. Proslava bi počela i prije, ali smo jednog kolegu čekali sat vremena, s obzirom da je opravdano kasnio. Naime, doputovao je iz Beograda – uime 78-godišnjih "dečaka" poručuje Nikola Kovačević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije