Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što ih je isprovociralo?
Povratak na članak

Pogledajte verbalni napad Zorana Vulića i kapetana Splita na navijače Dinama!

Snimka ne pokazuje kako je incident nastao, ali vidi se napadno ponašanje i čuju se teške psovke upućene dinamovcima.

Komentari 35

SO
sonce
18:33 22.05.2015.

Vulić i kultura to su dva razlićita pojma. Sve trenere nakon neprimernih izjava strogo kazniti, da se nauće ponašanja i prestanu lagati icviliti.

VL
MO
mojazemlja
18:00 22.05.2015.

Error loading player: No playable sources found...što da pogledamo.Vi ste stvarno Jazavci..

VL
MA
Majur
21:17 22.05.2015.

Psuje Mamić psuje Vulić..... kaznite ih obojicu ili prestanite potpirivati vatru glupostima....

VL
DU
Deleted user
18:20 22.05.2015.

Ništa novo , sve je to već viđeno nebrojeno puta od strane trenera koji dolaze ih Hajduka. Ljudi jednostavno misle da je njima sve dozovoljeno i to im se godinama tolerira!? Pa zašto bi se onda ponašali drugačije !? Drugačije se ponašaju samo u svojim rijetkim utakmicama u Evropi jer znaju kako bi se loše proveli da tamo pokazuju svoj primitivizam .

VL
PE
pessimus
19:12 22.05.2015.

kome ovaj novinar soli pamet. u ovoj je....j zemlji svatko može biti novinar. koja je svrha ovoga članka. snimka ne pokazuje kako je incident nastao...a za koji k...c onda pišeš o incidentu ako se ne zna uzrok. možda je netko njih isto tako verbalno napao. jadna zemlja koja ima ovakove novinare, a ko se ova piskarala upće može nazvati novinarima.

VL
CR
crocro
21:57 22.05.2015.

Zašto se kao na traci mijenjaju treneri Hajduka i da li oni zaključuju da je to normalno, a napretka nema, već samo i jedino nazadak. Stvar je u tome da su oni iskompleksirani svojom jalovošću. I svatko bi se tako ponašao tko želi prvo mjesto na tablici a niti ima trenera a niti ima igrače koji bi igrali na tom nivou i osvojili prvo mjesto, toliko željeno. Toliko je to prvo mjesto na tablici željeno. No oni ne znaju pronaći razliku između želje i stvarnosti. Ako bi u svoj klub u igrački fond uložili barem koliko i Dinamo i da imaju toliko talenata kao što ima Dinamo, oni bi se rame uz rame borili s Dinamom za prvo mjesto na tablici. Ali to nije slučaj, oni nemaju takvog kadra a to ne žele priznati, oni misle da sa nekim specijalnim trenerom mogu pretendirati na pobjednika HNL-a. Ne, uz dužno poštovanje prema klubu, našem Hrvatskom Hajduku, njega na prvo mjesto ne može dovesti niti Jose Mourinho a niti Carlo Ancelotti. A još veći problem Hajduka je što u svojem neuspjehu vide krivnju svih ostalih i HNS-a i Dinama i svatko drugi je više kriv od njihovih mogućnosti i strategije i njihove klupske politike. Dakle, nema ljutnje ali silom, htijenjem, kamikaznim ponašanjem ne možete ništa pokrenuti naprijed. Najprije trebate ohladiti svoje glave ili po mogućnosti cijeli kadar koji rukovodi potpuno promijeniti, dalje trebate ulagati u igrački fond i kupiti kvalitetne igrače koji koštaju. Tada će se znatno poboljšati kvaliteta igre ali i napredak na ljestvici i Hajduk će biti ozbiljan konkurent Dinamo za titulu prvaka. To bi bilo dobro za Hrvatski nogomet u cjelini. Psovanja, razdori, ljutnje, pronalaženje krivaca neuspjeha, neće pomoći Hajduku u napretku. Želi m Hajduku da progleda i da sam odluči o svojem statusu i mjestu među Hrvatskim klubovima. Sada mu je mjetu tu točno gdje se i nalazi i ne zaslužuje više, koliko god oni nerealno razmišljali i tražili krivce ili mijenjali trenere svaki mjesec jednoga, po mogućnosti i kraće. Kupite igrače koji vrijede barem 1-3 milijuna eura pa na više i vidjeti će te kako će te puhati za vratom Dinamu. A koliko oni imaju igrača vrijednih iznad 1 milijun eura. Ako imate i uložite novac imati će te i rezultate proporcionalno uloženom a u protivnom nemate se na temelju čega žaliti i druge okrivljavati za svoje neuspjehe i nerealna očekivanja.

VL
I0
ivica_01
21:27 22.05.2015.

samo plaču,stalno neko drugi kriv za nesposobnost uprave,igrača..vulić je hajdukovac zato se tako ponaša,svaka čast splitu kao klubu

VL
DU
Deleted user
18:34 22.05.2015.

Zadržati dostojanstvo u porazu ne može svatko. Za to je potrebno ono "zrnce soli" koje Vuliću i sličnima nedostaje. Ljute se jer im taktika da "lopta može proći ali igrač nikako" nije tolerirana kako bi to bilo da se igralo u Splitu.

VL
DU
Deleted user
18:42 22.05.2015.

Od Vulića je to već puno puta viđene samo je žalosno da takav primjer slijedi i njegov igrač. Takvi razumiju samo kaznu i to po džepu.

VL
AY
ayala
08:32 23.05.2015.

sta mogu novinari a to je bez cinjenica pisati o necemu da bi stalno i to silom zavadio sjever i jug.jednu stranu zna a drugu nezna i on pise kako je neprimjereno.skandalozno novinarstvo

VL
Avatar dosadni
dosadni
19:42 22.05.2015.

uvijek je bio takav, strašno, poslije se malo smiri, ali svejedno je zadnja sirovina

VL
PC
pristojan covjek
16:33 23.05.2015.

necu gledati u ovim vasim glupim galerijama. galerija vam je jako lose isprogramirana. cesto u chromi na ipadu dobijem slom zivaca dok pokusavam otvoriti video!

VL
NE
nevažnost
19:56 22.05.2015.

Vulić kralj. Zoran Mamić slatkorječiv o nogometnom treniranju pojma nema. Dinamovci bi najviše voljeli da je i on dinamovac. Pa ga psuju. A on bi kao trebao ostati miran kad mu psuju obitelj.

VL
RA
Rad
19:39 22.05.2015.

ovo traži oštru kaznu treneru i kapetanu momčadi jer su oni primjer drugima kako se treba ponašati i predstavljati svoj klub, svoj grad

VL
MI
mirotvorac22
19:48 22.05.2015.

Kakav je to verbalni napad u trajanju od 5 sekundi? O gazdi Dinama bi se mogao snimiti dugometražni film koliko je do sada imao verbalnih napada.

VL
PS
psyhotic
20:45 22.05.2015.

ma trwba ukinuti hajduk i sve klubove s mora. liga treba imati 6 klubova: dinamo 1-6.

VL
BR
braveheart11
07:59 23.05.2015.

ne dižite tenzije bez veze... Reakcija je bila kakva je bila... Što prije zaboraviti i to je to. Kao navijač Dinama poštujem Split i trenera Vulica. Njihova reakcija je bila nečim izazvana

VL
PK
petar.kolak.9
18:19 22.05.2015.

vidite i sami nerede prave uhnl samo neskolovani treneri.

VL
PU
pupe
21:43 22.05.2015.

Uvijek isto prčija ostaje prčija ,slave JP da su prošli skupinu

VL
DU
Deleted user
20:01 22.05.2015.

Zanimljivo je, u ovim komentarima, kako Vulića zbog psovanja napadaju navijači kluba na čijem je čelu Zdravko Mamić koji je prvak svijeta i olimpijski pobjednik u psovanju i vrijeđanju. Ovo ne pišem iz razloga podrške Vuliću (jer je prikazano ponašanje krajnje nekulturno), ali gospodo prvo počistite u svom dvorištu.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.