Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVJET HRVATSKOG IZBORNIKA

Zlatko Dalić nakon četiri dana hodočašća stigao u Međugorje, dočekao ga popularni pjevač

Zlatko Dalić
Foto: Društvene mreže
1/5
11.04.2024.
u 08:45

Brojni navijači hrvatske reprezentacije u Hercegovini objavili su na društvenim mrežama fotografije s izbornikom Dalićem u Međugorju. On je s brojnima od njih zastao i kratko popričao, a na ulazu u Međugorje dočekao ga je hrvatski glazbenik Mate Bulić.

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić stigao je nakon četverodnevnog pješačenja u Međugorje gdje je u srijedu navečer nazočio svetoj misi s prijateljima koji su ga pratili iz rodnoga Livna na hodočašću dugom 120 kilometara. 

Brojni navijači hrvatske reprezentacije u Hercegovini objavili su na društvenim mrežama fotografije s izbornikom Dalićem u Međugorju. On je s brojnima od njih zastao i kratko popričao, a na ulazu u Međugorje dočekao ga je hrvatski glazbenik Mate Bulić. Dalić nije htio davati izjave za medije kazavši kako je bio na privatnom hodočašću.

Hrvatski izbornik je u društvu nekoliko prijatelja koji su ga pratili na ovom putu sudjelovao na svetoj misi koju je na vanjskom oltaru Crkve sv. Jakova u Međugorju predvodio fra Dario Dodig, humački gvardijan. 

Zlatko Dalić za vrijeme nogometnih utakmica hrvatske nogometne reprezentacije sa sobom stalno ima krunicu. U Međugorju, svjetski poznatom hodočasničkom središtu zbog tvrdnji vidjelaca da im se tamo ukazuje Gospa, Dalić je prošle godine istaknuo da je posvećenik katolik te da mu je vjera jako važna.

Komentara 7

Avatar Castro
Castro
10:33 11.04.2024.

Religija je privatna sfera i svakome treba dati mir po tom pitanju pa tako i Dalicu. Njegova stvar. Neka mu je sretno i neka se fino odmori.

TO
Tomi0713
10:27 11.04.2024.

Puna podrska Zlatku

TR
Trabant
10:24 11.04.2024.

Draga braco i sestre jedini posrednik izmedu nas i Boga je Isus Krist i Duh Sveti.Molite se Bogu izravno,on je svemoguc i sve vas cuje.Nije potrebno pjesaciti danima da bi se pomolili preminuloj osobi koja ce se kao zaloziti za nas.Ostavimo mrtve da pocivaju i ne prizivajmo njihove duše jer to se gadi nasemu Bogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije