Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ON JE IDIOT'
Povratak na članak

Žestok napad na Kostelića: Stazu je postavio senilan i nesposoban čovjek

- On je idiot! Vrijeme je da se konačno umirovi, valjda neće biti na idućoj Olimpijadi. Znao sam da postavlja teške staze, ali ovo je postalo preekstremno - rekao je Myhrer.

Komentari 82

FS
fsdhfjghj
21:06 22.02.2014.

Svi su imali iste uvjete.

VL
RI
Ringo
21:43 22.02.2014.

Ante Kostelić je kao trener osvojio 10 olimpijskih medalja. Kritičare ispod 5 olimpijskih medalja ignorirati.

VL
L0
luena 01
21:33 22.02.2014.

Bilo bi mi drago da Gips ostane jos puno godina i da im stazu postavlja... kako je njima bilo tako i drugima ,treba se mozak koristit kako kaze Janica ...

VL
DU
Deleted user
21:03 22.02.2014.

Ako je stazu postavio senilan i nesposoban čovjek te idiot, a takav nesposoban je uspio utrenirat Ivicu da završi stazu, kakav je tek onda idiot ovaj koji trenira Myhrera,...Nadam se da bude ga Kostelić baš to pital... Oni bi voziliili spust sa puno zastavica! Jel to slalom ili nije... ako je slalom, onda treba skretat i kak veli Ivica, treba znat prebacit u nižu!!!!!

VL
Avatar tajar
tajar
21:08 22.02.2014.

Dobro je rekao Hirsher. Kome nije pravo, nek skija s cicibanima, a ne na Olimpijadi!

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
21:32 22.02.2014.

Ajde naucite skijat ili ako ne mozete uvijek vam ostaje curling

VL
Avatar Topgen
Topgen
22:07 22.02.2014.

Ne zovu njega bezveze Gips , haha. Na celu hajke su oni francuski sovinisti jer su njihovi ostali kratkih rukava.

VL
KV
kvatrić
22:15 22.02.2014.

Dobro je Ivica rekao, cendravci bi stazu u kojoj se vozi u jednoj brzini. A to je kao reli utrka u kojoj se od početka do kraja vozi u 6. brzini. Alo, to je slalom. I treba znati kada trebaa prikočiti i kada treba ubaciti u nižu brzinu. A za to je potrebna vještina. Zato papcima koji sada cvile, ako nisu sposobni nositi se s velikim dečkima, uvijek ostaju natjecanja osnovnih škola. Tamo valjda ne će izletati sa staze.

VL
AU
aufwiedersehen
22:20 22.02.2014.

svi skijaši su imali problema na istom zavoju...a Myhrer skija 29 po redu i uleti i fula zavoj za 1 metar...stvarno je pitanje tko je idiot

VL
TO
tolonja
09:21 23.02.2014.

Čovjek da ne povjeruje dok čitam komentare nekih veleumov. Pa obitelj Kostelić je dokazala i pokazala (10 olipijski medalja, 8 svjetskih medalja, 4 svjetska kupa ukupno, i mnogo ukupnih pobjeda po pojedinim disciplinama te 56 pobjeda i preko 100 postolja u svjetskom kupu skijanja Janice i Ivice ) da je samo rad i to mukotrpan (per aspera ad astra) put do pravih i velikih uspjeha. To što pi...de Francuzi, Švedjani i još neki, pa toga je uvijek bilo i bitće. Mnogi se vade na vremenske uvjete, stazu, ... Ali ipak su na vrhu majstori iako su na olimpijskim igrama pobjedjivali i "outsideri" (namjerno ovo pišem jer su i oni maksimalno trenirali, nisu bili poput Vanesse Mae) kao Ochoa (Saporo) kod muškaraca te Magoni u Sarajevu kod žena, da ne nabrajam.... Zato još jednom: Kostelići bravo za sve što ste postigli u takvom "tipičnom" sportu za Hrvatsku. A jala takvog i onakvog će uvijek biti, kao i vrlih "znalaca" koji se razumiju u sve i svašta. Hvala bogu, jal negori, služi samo za "potpaljivanje".

VL
Avatar Topgen
Topgen
22:24 22.02.2014.

Sad sam bio na "Eurosport.fr" koji prati Igre. Ovo sto pise VL nigdje nisam procitao. Prvi Francuz je tek 15-i a dva njihova favorita , Grange i Pinturault su ispali u drugom laufu. Sve sto kazu, je da je trasa bila teska ali da je za svakoga bila ista i cestitaju Austrijancima kojima staza nije smetala. Antu Kostelica ni ne spominju. Zasto nam uvijek treba senzacionalizam ??!

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
22:16 22.02.2014.

Znate što ste vi koji se bunite? Vi ste obične tetkice! Zato jer ako je staza takva, onda je takva i Ivici, i Andreasu, i Mariu i Mathiasu. Zašto se Mario Matt ne buni? Pa zato jer nije tetkica! Prilagodigodi se uvjetima i pobjedi, ili se nemoj baviti sportom.

VL
DA
Daleki
09:37 23.02.2014.

Da je Ante Amerikanac ili Englez njihovi komentari bi bili kud i kamo mekaniji. Ante je njih dosta puta spustio na mjesto gdje pripadaju i pokazao im koliki su, to njima smeta. Ante bi trebao, po njihovom, da pita kakoo ce staza izgledat da bi njihova "VISOST" mogla nesmetano pobijedit. Kad se samo pogleda na osale sportove i sudce iz pojedinih zemalja kako se ponasaju omah dobijes odgovor na slicna pitanja.

VL
L0
luena 01
22:34 22.02.2014.

Prije godinu dvije su se Austrijanci zalili zbog staze da je lose postavljena,ove godine staju Gipsu u stranu,ako ce mo pravo Austrijanci su tada lose odskijali ove godina se drze ,vidi se da su radili ,znaci bilo je do njihh a ne dostaze -a koju -koje Gips postavlja... tako je u svakom sportu ne samo u skijanju,kako treniras takvi su i rezultati ,jedino ako te bolest i ozljede ne sputavaju...

VL
Avatar Topgen
Topgen
22:46 22.02.2014.

Sad kad su Kostelici skoro pa sisli sa scene , mnogi likuju . Razumijem ih , previse su patili. 10 godina. Hebiga , i to je zivot.

VL
KV
kvatrić
22:26 22.02.2014.

Najbolje su dežurne sitne duše koje preporučuju Ivici, Crocopu i drugima da prekinu karijeru. Iza njihove "zabrinutosti" za njihovo zdravlje stoji samo jal zbog uspjeha i zarađenog novca. I zato takvi ne mogu smisliti ljude kao što je Gips i jedva čekaju ovakve situacije, pa likuju kad se bjelosvjetski kompleksaši otresaju na jednoga Gipsa. A ti francuski i kojekakvi drugi kompleksaši bi zlatom trebali platiti da dođu kod Gipsa na poduku.

VL
Avatar Topgen
Topgen
22:03 22.02.2014.

Problem je u tome sto je teren ... klizav.

VL
AR
arjavas
10:08 23.02.2014.

Da nije bilo Ante Kostelića , mi bismo danas govorili kako je fenomenalan uspjeh ako bi neki naš skijaš ušao među 30 na kavkom natjecanju . Za uspjeh hrvatskog skijanja zaslužna je isključivo familija Kostelić , svi drugi se šlepajuju na njihovom uspjehu . Pavlek i društvo mogu zatvoriti "butigu " kad Ivica prestane skijati . Nisu apsolutno ništa napravili da Ivica i Janica imaju dostojne nasljednike . Neće biti više sponzora , publike a ni nekog interesa za hrvatsko alpsko skijanje. Teško da će se naći neko ko će sa toliko samodricanja , volje , truda i vjere u uspjeh , napraviti nešto slično A. Kosteliću.

VL
Avatar pretplatniik
pretplatniik
08:42 23.02.2014.

Gips može biti tata Myhreru.Mislim da je Marcel Hirscher sve lijepo i točno rekao napuhanim Šveđanima.

VL
BN
beti ne
09:44 23.02.2014.

Ako je Kostelic postavio stazu po propisima( a ocito je, buduci da nije ponistena) takozvani idiot ipak je netko drugi- tko je definirao pravila.U ljubavi ( za zlatom) i ratu sve ne dopusteno.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.