Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravko Mamić:
Povratak na članak

Za sve su krive političke elite, dvjesto huligana reketari Hrvatsku već 25 godina

Što su zadnja dva ministra napravili oko svastike? Kakva je to država, pa nije to rješavanje ubojstva, ljutit je Mamić.

Komentari 219

LJ
Little John
08:43 18.06.2016.

Problem je u kaznama. Huligani koji su fizički napali Kovača dobili si kaznu 400 Kn!!! Treba prekid utakmice gledati kao napad na hrvatsku instituciju, ka napad na policajca, itd. Narkomane strpati u zatvor na par mjeseci, novčano kazniti, pa ćee drugi put razmisliti...

VL
DU
Deleted user
08:49 18.06.2016.

Ovo je bio čin terorizma i ima sve segmente terorizma......svoju ideološku stranu kroz teorije i razmišljanja koja kroz medije plasiraju razni "sociolozi" iz Splita i vlasnici internet portala, financijski potpomazu odvjetnici i clanovi uprave.....potom grupu egzekutora indoktriniranih ovakvom podržkom spremnih na svaki čin nasilja.....logistiku koja im omogučava nabavu sredstava koja se smiju samo ciljano prodavati...( istražiti)...oni donose svoje ciljeve, organiziraju se i planiraju ( face statusi) svoje napade i izvršavaju ih. Ovdje bi dodala i otežavanje i namjerno usporavanje istraga od strane političkih struktura u organima gonjenja.....jer kako se moze dogoditi svastika i period ne-rijesavanja. Ovo je dakle terorizam i kao takav se treba procesuirati i kaznjavati i na domacim i na stranim događanjima.

VL
Avatar etnaanbama
etnaanbama
08:59 18.06.2016.

Želimo javnu objavu imena sudionika bakljade i njihovih roditelja, kad ste objavili registar branitelja može se objavit i registar huligana

VL
VL
vladek
08:57 18.06.2016.

Krivi su najviše Francuzi.Kakovo imaju to osiguranje.Tako su mogli isto napraviti par pravih terorista,Tko bi bio kriv,za mrtve .Treba Francoze tužiti za propust.

VL
NE
nexozg
09:15 18.06.2016.

Za sve ovo i ostala sranja najvise odgovorno Hrvatsko pravosude...

VL
AL
alphazulu99
09:07 18.06.2016.

Nisu to nikakvi sportski teroristi nego pravi teroristi. Baciti topovski udar u sadasnjoj situaciji je teroristicki cin i kao takvog ga treba gledati. Nase sluzbe u suradnji sa francuskim trebaju pronaci ove teroriste i predati pravosudju Francuske gdje su teroristicki cin pocinili.

VL
SM
siki_miki
09:12 18.06.2016.

S njima u francuski bajbuk s arapima i crncima, pa cemo vidjet kako ce izgledat za pola godine.

VL
SE
senior
08:50 18.06.2016.

SDP i Milanvić imaju u ovoj sramoti prste duboko umočene. Krivi su njegovi ministri srodalmatinci koji su za vrijeme njegovog mandata javno u Hajdukovim dresovima držali štangu torcidi i pokrivali svi njihove brojne izgrede, sa njima je u zajedničkoj javnoj podršci Željko Jovanović. I ovo mora biti jedan od razloga da SDP-eu sa Milanovićem više nikada ne damo svoj glas.

VL
DU
Deleted user
08:40 18.06.2016.

Nisam mislila da ću politiku mješati u ovo ali činjenice govore drugačije: Direktno odgovornim za ovo držim Milanovića....Ostojića....i Jovanovića jer su zbog svojih političkih dobitaka pokrenuli podjele između mladosti u hrvatskoj....Ostojiča jer je idirektno i namjerno omalovažavao i degradirao istragu o svastici....koja jest pravi fasizam protiv kojeg se kao bore....Orepiču što osobno nije nadgledao i organizirao pripremu odlaska hrvatskih sportskih terorista....jer ovo što su napravili jest čin terorizma i tako ga treba i oznaćiti, kazniti....udruzivanje u zločinačkom napadu i planiranje izvršavanje napada eksplozivnim sredstvima! Trenutak je da se za isto ide u višegodišnji zatvor kao što je riješenje za navijački terorizam u svim demokratskim zemljama......to nisu junaci kako ih Matija Babić u Indexu naziva....to je šaka podmuklih potencijalnih ubojica koje Matija u tekstovima brani i potiće ih svojim govorom mržnje.

VL
RI
Ringo
08:56 18.06.2016.

Pravi se javio, ha, ha. Počinitelje bi trebalo najstrože kasniti, a ne hrvatsku reprezentaciju. U tome FIFA i UEFA žestoko griješe (a nitko im ne proturiječi)što se kosi sa pravnom strukom jer kolektivna krivnja ne postoji ni u jedom pravu. Organizator: Francuska, počinitelji: desetak kriminalaca, a kažnjava se hrvatsku reprezentaciju.

VL
Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
08:53 18.06.2016.

Huligane i njihove medijske pokrovitelje tipa imbexa u zatvore!

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
09:04 18.06.2016.

Otvoreno treba reći da iza sve stoje SDP i udruga "Naš Hajduk" koja je nastala pod njihovim okriljem i nalazi se potpuno pod njihovom kontrolom. Dinamo je jedini klub koji se je obračunao s huliganima i to uvođenjem personaliziranih ulaznica, i kada zbog toga nekim članovima Torcide-huliganima nije bio dopušten ulazak na Maksimir Hajduk je učinio nešto dotad neviđeno u povijesti nogometa i bojkotirao derbi stavivši se time otvoreno na stranu huligana, treba reći da su iza huligana tada otvoreno stali tadašnji predsjednik Josipović, partija i većina medija koji su pod njezinom kontrolom. Nakon Milana HNS objavljuje slike svih koji su radili nerede, u Hrvatskoj ni protiv koga nije pokrenut ikakav postupak niti je izrečena jedna kazna, a o svastici na Poljudu da i ne govorimo. Ovdje nije riječ o nesposobnosti policije nego o otvorenom unutarnjem ratu koji se vodi protiv reprezentacije. Bivši ministar Ostojić je sabotirao istrage i postupke, a trenutni Orepić se je svojski potrudio da na mjestima ostanu stari provjereni partijski kadrovi koji će osigurati da huligani rade što žele. Odgovorni su i mediji koji otvoreno staju na stranu huligana ili kao SD potpiruju mržnju prema reprezentaciji i Zagrebu!

VL
BE
blaz.elrat
09:12 18.06.2016.

Babić u svom "Indexu"čestita bacačima baklji.Dok se takvi ljudi,kao što je Babić,ne kažnjavaju,biti će nam isto.Demokracija ima svoje granice.

VL
NE
neboiznadzagreba
09:36 18.06.2016.

Što je to država mogla i trebala učiniti, a Mamić zna da nije učinila, da spriječi jučerašnju sramotu? Država nije mogla, ni trebala, zabraniti nekome tko nije nešto učinio kretanje, niti nekoga sankcionirati dok nije počinio nedjelo, no država je je mogla i trebala spriječiti ovakvo ponašanje na način da dužnosnici svih institucija, političkih, sportskih, kulturnih, budu primjer a ne prijetnja i sramota drugima. Da li je država to učinila? Kakvi su nam uzori oni koji nas predstavljaju u političkim tijelima? U pravosudnim? Sportskim tijelima? Neupitni uzori u kulturnim ? Medijima? Hrvatsku su podijelile elite, tako lakše kontroliraju stado, a "elite", među koje spada i sam Mamić, upravljaju procesima, naše to čine učvrščujući svoj položaj i utjecaj kroz neprestano potenciranje razlika i potpirivanje strasti... Počinitelji jučerašnje sramote bit će uhvaćeni, barem se nadam, no one skrivene ruke koje su ih do luđačkog čina dovele,teško da i shvaćaju svoj udio u ovom ludilu.

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
09:07 18.06.2016.

triba onako reda kamerama UPUCAT njih par huligana ili UDBASA pa d vidimo dalje tko ce smit ovakove sramote radit...

VL
BR
brcko21
09:49 18.06.2016.

čitam ovo i nemogu da vjereujem svima je kriv neko drugi,ma svi mi smo krivi jer i lijevi i desni smo HRVATI i ovo je samo naša država i nemamo druge i imamo je pravo uređivati kako mi želimo,ali samo u okviru zakona.nije hrvat samo onaj koji misli isto kao i ja a ako nemisli onda je neprijatelj države -nije i on voli svoju zemlju samo na drugi način ako je došao na vlast ima dovoljno onih koji vole državu na taj način i imaju pravo na to ako nastavimo ovako pobit ćemo se a ostalo nas je možda samo 3,5 mil. stvarni neprijatelji trljaju ruke i samo čekaju da krene brat na brata zato prestanimo se dijeliti -mi smo naši

VL
KK
klara.kos.73
09:10 18.06.2016.

istinu treba reči.Nisu to nikakvi huligani, to su teroristi, to su neprijatelji naroda i ove države i tako se treba s njima obračunati.Saznati imena naredbodavac, tko je financirao put, tko ih inače financira, pozivi na maobiteleima, kontakti na društvenim mrežama. U vrijeme Tuđmana za 24 sata sata bi bandu razbucali ali to su neka druga vremena. Mijenjati pravosuđe,mislim na ljude u pravosuđu, kazneni zakon ili nam nema opstanaka ni kao države ni kao naroda. Voda je došla do grla. Usporedite snimke iz Milana , Malte s ovima od sinoć i nemojte se iznenaditi ako su akteri isti. I naredbodavac je isti.

VL
KO
KonstantinZac
09:37 18.06.2016.

Posto mi je ovaj komentar vec obrisan od admina a neznam zasto, napisat cu ga ponovo.... Dragi sugradjani Hrvati, ja sam Srbin i svim sam srcem jucer navijao za Hevatsku jer to je moja domovina. Tko je kriv za ovo ovo jucer. Krivi smo svi skupa. Krenite od sebe. Koliko ste puta podrzali BBB jer su napali ,,bile". Koliko ste puta podrzali kad su histericni huligani iz Torcide napali navijace plavih. A kako je samo lijepo slusati kad vas 30 000 uz Simunica podize desnu ruku za pozdrav i u sav glas urlicete kako treba ubiti pripadnike oderdjenog naroda. Ovim samo zelim reci da cijelo vrijeme podrzavate nasilje i izgredena stadionima i ovaj put se to kao bumerang razbilo bas svima nama koji podrzavamo sa srcem nase sportase. Stop huliganima, stop politici i nacionalizmu na sportskim terenima.

VL
KO
koliba
09:25 18.06.2016.

Svima je jasno da je inicijator ovog zla SDPova vrhuška i uprava Hajduka!Da nije tako davno bi već bili uhvaćeni crtači svastike.

VL
Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
08:50 18.06.2016.

Krivi su mrzitelji Hrvatske, naši neprijatelji, jugonostalgičari. Napad na hrvatsku nogometnu reprezentaciju je napad na Hrvatsku.

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.