Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADAR DOMAĆEG NOGOMETA
Povratak na članak

Mamić je nogometu napravio uslugu! Ovo su istine i zablude o njegovu odlasku

Hoće li nam nogomet sada procvjetati? Hoće li se navijači vratiti?

Komentari 63

DU
Deleted user
22:30 25.07.2016.

Odlična komentarčina. Svaka čast komentatoru ....ja samo lijepim(zna čovjek to lijepo sročiti)......Čestitam g. Buškuliću. Rentgenski snimak Mamićevog lika i djela je prilično dobar. Zato se čudim što tekst završavate sa: Hvala Zdravko na odlasku. Korektno bi bilo: Hvala Zdravko što ste podigli HNL na pet stepenica više ( formirao ligu 10, digla se kvaliteta lige, pomogao mnoge klubove kupovinom igrača i koji mu nisu trebali, pa premijama koje su dobili mnogi klubovi od UEFE na račun Dinamovih uspjeha u Euro natjecanjima, time pomogao ali i prisilio klubove da se dignu na višu organizacijsku i sportsku razinu, kako bi koliko-toliko parirali Dinamu i na kraju od Dinama napravio klub kakav niti Canjuga - čitaj Tuđman, uz svu neograničenu moć, nisu znali napraviti) i na kraju hvala na odlasku ( što si svoje dijete podigao na noge i dao mu alate i znanje, pa sada može samo nastaviti dalje kroz život). Šteta što je poznati "hrvatski jal" toliki da Vama i velikoj većini Hrvata to ne dozvoli. Na moju sreću ja nisam ni Dinamovac, ni Mamićevac, ni Hajdukovac, pa mogu bez emocija, hladne glave sagledati činjenice. Ako je ovo bio pokušaj približavanja objektivnom novinarstvu, onda ću ga još jednom pozdraviti.

VL
DU
Deleted user
22:25 25.07.2016.

Pa prilično realno. Ok.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
23:44 25.07.2016.

Ja sam davno napisal kak Mamića ne treba "otjerat neg dotjerat". Ni nit približno crn kakšnim ga pokušavaju prikazat al istovremeno je dobrano "umočil" prste u pekmez jer mu je sustav to omogućaval. Hajdukovi problemi s Mamićem nemaju veze isto kak i silni nazovi-navijači nemaju veze s bilo čim. U svakom slučaju bomo vidli na kaj bu se to zišlo! Mamića je sam trebalo dobro tresnut po prstima i ostavit u nogometu.

VL
IN
Ineboimorejeplavo
00:52 26.07.2016.

Sad ce klubic bit prvak svita a igrace nece prodavati ispod 30 milijuna eura, evo susica prodaju za 45 milijuna, pola europe zove svi se raspametili svi bi tili jajdukove genijalce. Ajmooooooooo nema predaje, Mamicu care ljudino

VL
FR
Freedooom
04:37 26.07.2016.

Mamic bi i sa hajdukovom cistacicom napravio vise para, nego Hajduk sa najboljim igracima.

VL
RM
Robespierre_Mne
23:53 25.07.2016.

Kako možeš da očekuješ da ti bude bolje ako oćeraš najboljeg?

VL
ED
europski dinamo
23:41 25.07.2016.

Maribor bolji ahahahaha.

VL
Avatar arhaika
arhaika
06:49 26.07.2016.

ZM je faca nad facama. sposoban i veliki covjek. proganjan kao zvijer pired toliko nerijesenog partijskog kriminala za kojeg dorh bianko potpisuje da nema sto istraziti. ZM je za dinamo i hrv nogomet napravio nevidjeno dobre stvari.

VL
AL
alexije
01:02 26.07.2016.

Mozemo ga i voljeti i mrziti,ali on prosjecnog nogometasa proda za nekoliko milijuna sto niko nebi mogao

VL
BU
budaigigo
00:22 26.07.2016.

Nikakvi naslovi,nikakve stotine bodova prednosti pred haYdUkom....svaki spalačanin koji se rodio,prošao vrtić,završio osnovnu školu,krenuo u srednju školu,a da nije spoznao kakav je to osječaj kada je haYdUk prvak je spomenik,je svjedočanstvo mamičeva uspjeha.

VL
DU
Deleted user
23:57 25.07.2016.

Super, sad si pozovite dragana džajića da vam vodi fudbal u Zagrebu a jovanovića sa fareom da preuzme fudbalski savez regijona a štimca da preuzme regijonalnu fudbalsku ligu i da otvorenje bude tekma Hajduk-Crvena zvezda.

VL
AB
abendblatt
08:23 26.07.2016.

Mamic je naj uspjesniji covjek u hrvatskom nogometu, samo sljepci, jalnici, zlobnici i neprijatelji Hrvatskog nogometa to ne vide, pogledajte samo Dinamo u usporedbi sa Hajdukom, nesposobnost Hajdukovih vodstva je dovela do mrznje , zavisti i huskanja izmedju Juga i Sjevera, nazalost.

VL
IN
Ineboimorejeplavo
00:54 26.07.2016.

Vidimo se za desetak uri na Maximiru, ajmoooooooooooooooo

VL
SP
spremni0
08:33 26.07.2016.

Jedan je maminjo! Svaka mu čast za sve što je učinio za naš nogomet, nadam se da ce nastaviti tako i dalje

VL
SC
schwertransport
23:51 25.07.2016.

Ajmooooooo

VL
SE
senior
08:33 26.07.2016.

Zdravko Mamić je POLITIČKI problem SDP-ea. Taj problem je SDP-eu nametnula pijana drogirana ulicas Splita iliti torcida. SDP-e bojeći se gubitka i vlasti u Splitu baca se POLITIČKI na Mamića ali i na Dinamo. Rušenjem Mamića ali i Dinama dodvoravaju se splitskoj ulici pokušavajući u vlasti zadržati Split. Neče ovo dugoročno pomoći SDP-eu ali Mmilanović i onako mora pasti jer ovo što je napravio od SDP-ea i onako nema nikakve veze sa SOCIJAJDEMOKRACIJOM. Padom Milanovića SDP će se pročistiti i proćo neophodnu katarzu i izaći iz krize koju je inicirao Milanović i sa novim politički čpistim kadrovima zaploviti tamo kamo treba prema socijaldemokraciji.

VL
ZM
zmato61
08:58 26.07.2016.

Kako god bilo za grijeh se odgovara ,ali čuvena Hrvatska jal ne dozvoljava - sve ti mogu oprostiti ,ali uspijeh ne !!! Amen...

VL
RE
reza
11:03 26.07.2016.

Zdravku kapa do poda.On je jednostavno broj jedan u Svemu kada pricamo o nogometu.Njega ne treba tjerati nego ga staviti za dozivotnog predsjednika HNSA samo mu u ugovor staviti uvjet da ce se ponasati kao gospodin i nece rqditi ispade.Da nije bilo tog dijela njegovog ponasanja danas bi bio najomiljeniji lik a ovako sav njegovog rad i veliki rezultati su pod maglom.Ali ljudi ce shvatiti ako jednostavno jednog dana stvarno bude otjeran od strane ovih udbasa i projugoslavena kojima uspjeh hrvata smeta da smo svi izgubili vodju i borca za hrvatski nogometu. A sto se tice hajduka njima je uvijek netko smetao kroz povijest pa ce tako biti i netko drugi umjesto Zdravku. Zanima me sta ce im onda biti izlika.oni moraju da pociste u svom dvoristu prvo i da stvore igrace a a ne ove traljavce sto trenutno igraju. Cast izuzecima kao mladom Vlasicu koji je extra klasa Ali propada u Hajduka.

VL
DU
Deleted user
08:30 26.07.2016.

Mamić vam smeta samo zato što jE rođeni Bjelovarčanin a porijeklo vuče iz Hercegovine.

VL
ST
staromlad
09:35 26.07.2016.

Ajmo se kladit da će za godinu dvije opet nekome nešto "smetat" oko reprezentacije. Uvijek je neki problem, pa zašto na poljudu, pa zašto ne na poljudu, pa zašto nema mlađih igrača, pa zašto se guraju mladi igrači, pa zašto nema iz HNL-a igrača, pa zašto igraju ovi iz dinama, itd. Halo, ima nas 4 i pol milijuna u državi, a igramo svako veliko natjecanje. Infrastruktura, ostanak igrača u HNL-u i sponzori su pitanje snage /slabosti gospodarstva, a ne jednog čovjeka.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.