Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener podbacio
Povratak na članak

Hajduk nije imao šanse: Promašena Burićeva taktika 
i strah od punoga Poljuda

Hajdukova kapitalca od kojeg se očekuje da napuni klupsku blagajnu posramio je i u 34. minuti poslao u svlačionicu. Ne radi se to igračima od 18 godina u trenutku kad ti cijela momčad igra katastrofalno

Komentari 46

DI
dinamojavolim1
11:31 28.08.2015.

strah od prepunog poljuda???o cemu vi baljezgate???pa danima govorite kak ce biti najbolja atmosfera u povjesti a sad je atmosfera kriva da nije mozda kriva malo i uprava??da nisu mozda malo krivi i mediji koji dizu igrace hajduka u nebo??? ovo je realnost hajduka,problem je u tome sta nitko to nezeli priznati

VL
MA
Majur
11:24 28.08.2015.

E novinaru moj,dijelom je trener kriv,dijelom atmosfera,a najvažnije si izostavio....kvaliteta tih samih igrača i uprava koja na takav način godinama "radi".Ima u Hajduku dva-tri igrača za iskorak u EL,ali to je premalo....A scena sa ocem,niti slovo osude takvog ponašanja oca?!Sigurno bi i ja šizio da mi malog izvadi van jer je bilo puno lošijih od njega,ali tako se ne ponaša otac....Sve u svemu,opet jedan pretenciozni članak...

VL
VK
vječni krojf
11:45 28.08.2015.

Ne trebaju Splicani kriviti trenera za neuspjeh.Nije on kriv sto mora sjediti na klupi Hajduka,nije se on sam doveo.Covjek je mlad,dosada nikada nije nikakvu momcad vodio.Iskustvo mu je to sto je u Njemackoj nosio vrece sa loptama prije i poslije treninga.Ako novinari ovako nastave ispasti ce da je na poljudu bilo 50 000 dusa.U svakom clanku koja tisuca vise.Nemem nista protiv poljuda,ali treba realno pisati da ne ispadne da je bilo vise gledatelja nego je izbrojeno.isto tako novinari moraju istjerati pravdu i objasniti citaocima tko je tko u HR nogometu.Moraju sa istinom van i napisati da nam Dinamo sam drzi na povrsini vode.Moraju imati vise respekta prema drzavnom prvaku,bilo tko da je,a godinama to je Dinamo,usprkos podmetanja nogu sa svih strana.

VL
BU
budagigo
11:56 28.08.2015.

I dinamu i haYdUku je ždrijeb bio naklonjen,samo što je dinamo imao kvalitetu to iskoristiti i to je jedina istina,a sve ostalo su izgovori i prebacivanje krivnje.

VL
AN
Android
11:26 28.08.2015.

Jednima smeta prazan stadion drugima pun. Čini mi se da ovdje lud zbunjenoga.. lagano ....

VL
SO
sonce
11:55 28.08.2015.

Osvetilo se mi smo najbolji, najpamentliji,najači itd. Treba biti realan poštuj sebe i drugoga, preteravanje i potcenjivanje nije dobo.

VL
WO
wormeaten
11:50 28.08.2015.

Nažalost nisu prošli. To je ujedno i korak nazad za 2 predstavnika u ligi prvaka i 3 u ligi UEFA. Kako će Hajduk sada preživjet bez tih 4M€ koje su već u naprijed počeli trošiti neznam. Bojim se samo da je za Hajduk sezona završila i da će se sada po starom oprobanom receptu navijački puk senzibilizirati na viječnom ratu protiv HNSa i Mamića koji su im najmanje krivi za to. Vrištat će o Lokomotivi a pitam ja vas čime to Lokomotiva stvarno šteti Hajduku? Ničime, dapače umijesto da se na to gleda kao na jačanje kvalitete HNLa što samim time priprema momčadi za utakmice poput ove s Liberecom oni gube snagu i vrijeme na trivijalnosti. Sve da i bude onako kako Hajduk želi, nek ovaj tren izbace Lokomotivu iz lige što će to u nogometnom smislu promijeniti Hajduku? Ništa dapače upravo veću štetu bi imale momčadi poput Hajduka, Rijeke i Splita zbog pada ukupne kvalitete lige upravo da budu spremni za takve utakmice poput ove s Liberecom. Što se još može dogoditi? Mamić može ravnomjenije raspodijeliti te igrače na više klubova iz ZG regije tako da za jedno 3 sezone nećemo imati Lokomotivu ali bi mogli imati 3 kluba iz ZG regije u HNLu. Pad kvalitete lige i ujedno nikad veće tramvaj lige nego ikad. I tko bi za to bio kriv, možda Mamić? Ne upravo Hajduk koji na Lokomotivu treba gledati kao na nogometnog konkurenta koi ga tjera da bude bolji a ne kao prepreku da izbore Europu protiv koje se više trude "borbom" van terena nego na samom terenu. Egzistencija Hqajduka je u UEFA ligi jer da su se kojim slučajem plasirali već u jednoj sezoni bi riješili svoje probleme i stali na zdrave noge a ovako neznam kada će jer u HNLu taj novac nemogu zaraditi u 5 sezona. I što im onda smeta Lokomotiva? Pa Lokomotiva ih tjera da budu bolji na terenu a to je jedini način da se ubuduće prođe neki novi Liberec a i pitanje je kad će se opet ukazati ovakva prilika za plasman u Ligu UEFA.

VL
ED
europski dinamo
12:30 28.08.2015.

Ovaj i dalje pise o nevjerovatnoj atmosferi.Kad su cesi su u prvih 10 min pokazali tko je gazda na terenu stadion je se zaledio. Ne znas tko je bio ukoceniji,igraci,publika,trener ili izbezumljene face u lozi. Cesi se toliko prepali atmosfere da su igrali ko na treningu.

VL
BU
budagigo
12:15 28.08.2015.

Inače bila "dica" u prosjeku prvih 11 koji su istrčali imaju 22.4godine,a među njima sedmoro "dice" starije je od 23 g.točnije ima ih 26,25g.,a ostali su skoro navršili 24g.dakle pravi balavci.stvarno pravi materijal za izvlačenje na mladost i neiskustvo

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:07 28.08.2015.

juniori trebaju igrati juniorsku ligu. a ne glumiti da su igrači. minimalan poraz je još i neka satisfakcija. ispada da su bili skoro pa ravnopravni. ovi igrači ne vrijede kopačke koje nose. navijači, torcida? oni se moraju naviknuti, tj. prihvatitivatiti činjenica da im je njihov miljenik slabi klub. pozivati se na povijest nema smisla, bez financija tu neće ići. a od grada splita očekivati da svake godine uskače je smiješno. neki novac za održavanje stadiona još nekako (čiji je u stvari stadiona?!), mada je i to upitno. omladinski pogon? koji je to igrač malo bolji 'proizveden' u toj školi u zadnje 7-8 godina? najveći domet torcide jest uznemiravanje suparnika na spavanju. stvarno za to treba biti hrabar, mentalno čvrst i pronicljiv. i nema nikakve veze sa elementarnom kulturom čovjeka, da se ostale pusti na miru. što mislite da bi torcida u londonu radila, da recimo navija za chelsea? svaki drugi dan pred nekim hotelom urlala?

VL
DU
Deleted user
12:40 28.08.2015.

Pa kako Maršiću sad odjednom Hajduk se prepao a ne Česi kako ste trubili danima..Jel onda Hajduku odgovara huk s tribina ili ne ? Dajte se jednom odlučite..Živite u zabludi da će se svi "prepasti" punih tribina, smiješno jer skoro svuda ima publike više nego kod nas i to je njima normalna utakmica. Natovarili ste preteško breme mladim igračima... "utakmica generacije"!? Opet smiješno da dečki od 17,18 ili 20 godina igraju utakmicu generacije, pa tek su počeli igrati ozbiljan nogomet. Živite u nekom svom svijetu mitova , legendi i prošlosti umjesto da budete realni i čvrsto na zemlji znajući da su ona nekad slavna vremena nepovratna prošlost i da nitko nije više impresioniran s današnjim Hajdukom koji je miljama daleko od velike momčadi pa ako hoćete i miljama daleko od Dinama po svim segmentima osim broja navijača na tribinama . Fali vam osjećaj za realnost i umjesto da pogledate istini u oči vama je lakše vječno udarati u ratne bubnjeve i krivca tražiti u tuđem dvorištu te slaviti Dinamove poraze kao svoje pobjede. Dok se to ne promijeni ništa od uspjeha Hajduka..budite sigurni..

VL
DU
Deleted user
11:34 28.08.2015.

Kao da je kopirao Zorana Mamića u nekim ranijim utakmicama (ne zadnjoj). Što Kovač misli o igri novopečenog reprezentativca Caktaša ostaje tajna.

VL
DO
dodotatino
12:55 28.08.2015.

Ozrene niste fer niti korektni. Do jučer sam čitao samo hvalospjeve o Buriću. Pisalo se kako je spreman na sve scenarije, kako je pobijedio kasnijeg osvajača LP, njemačka disciplina i dalmatinski temperament, same komplimente. Vi novinari ste jako krivi za pucanje ekipe, prevelik teret na mladu ekipu. Balon se ne može puhati beskonačno, navijači na ulici da ali vi mediji ne. Vama je bilo bolje da ste pisali istinu a ona je bolna. Na žalost ova ekipa Hajduka je limitirana i nije još dorasla ovakvim utakmicama. Ne može se stisnuti guzica i glasno prdnuti, Brbiću bez ulaganja niti jedan posao ne može uspjet a nogomet je posao. I sada je najgori scenarij da svu krivnju svalite na trenera a ne pogledate istini u oči. Pisao si kako je Hajduk skrivao Ohandzu i Jeffersona, Jučer je uspio sakriti i Balića, Sušića, Milevski boga pitaj gdje je, Milić je vjerojatno na Jugu sa Torcitom, dišpet je ostavljen za neku utakmicu protiv Dinama, jedino što ste pokazivali bila je voditeljica Šurjak. O svemu si pisao osim o nogometnoj igri, pravoj situaciji u klubu i Slovanu koji možda je bio najlakši od mogućih protivnika ali je bio sve samo ne lagan.

VL
DU
Deleted user
12:47 28.08.2015.

I Maršiću , prestanite vrijeđat tzv. manje klubove s pitanjima "dali je vama utakmica s Hajdukom najveća do sada ?" Pa takva pitanja ne postavljaju ni Barcelona , Bayern ili ManU koji su za nas daleki i nedostižni svemir..

VL
CA
Catalonia
13:08 28.08.2015.

e moj Marsicu opet ti po starom..da vam je trener diletant i kukavica to svi znamo.da je hajdug slab i los to svi znamo.atmosferom i punim stadionom impresioniran si jos jedino ti Marsicu...a ako ti skines gace pred punim stadionom vidis da to vise nitko ne radi.....pa ne igra pun stadion i atmosfera nego igraci....iskreno niti ta atmosfera nije nista posebno-realno navija se samo na pocetku....onda torcida sama sebi pjeva ode....onda dolazi fuckanje pogotovo ako vam neide.....bio sam puno puta u kavezu tako da znam o cemu pricam..... radili ste razanj a zec je bio u sumi jos...sada vam slijedi bolno otrijeznjenje i to jos gore nego prosle sezone.....pogotovo ako prodate ove o kojima se govori.a kakve su tek panjine ovi Nizic i Milovic-pa to je prestrasno..ali dobro Marsicu tebi se barem covjek moze nasmijati, kako si samo gluposti pisao npr o Ohandzi-kao ukrali ga Dinamu, Mamic poludio na skaute i direktore zbog Ohandze itd itd..pa nisi valjda toliko ogranicen da to stvarno mislis, ili se time hranis.....a jadni debeli Ohandza odigra 1 tekmu pa pauzira mjesec dana!!!!! smiješno! !! Glavu gore Marsicu i hajdukovci-ostaje vam pljuvanje po Dinamu i Hns-u. i hvalospjevi torcidi...ionako vam je to hrana!!!!!pozz..

VL
OL
olrajt
13:21 28.08.2015.

...sad vi novinari perete ruke ,a vi ste najveći krivci za sve ovo što se oko Hajduka dogodilo!....zašto?...u sveopćoj hajci protiv Dinama i Mamića uzeli ste Hajduka kao dobar primjer ,a tako ste sami napisali ,kako se bez milijuna može napraviti odličan klub i ostvariti odličan rezultat!....Hajduka ste dizali u nebesa ,od njega ste već prije nego što se skočilo rekli hop i Hajduka proglasili na osnovu dvije pobjede maltene pobjednikom eurolige i prvakom Hrvatske ....navijači (kapa im dolje,i to do poda jer tako se navija za svoj klub) su medijima povjerovali što je i normalno jerkad se radi otvom klubu prestaje objektivnost -a objektivno hajduk je klub skromnih mogučnosti!

VL
DU
Deleted user
13:34 28.08.2015.

Još nešto Maršiću , pregrizite go.no i priznajte da vas je tata Maminjo prešišao u svakom pogledu..organizaciji kluba , financijskoj stabilnosti zahvaljujući najviše velikim i za klub unosnim transferima , omladinskoj školi itd. , itd. a njega ste proglasili izvorom zvih zala te mu zabranili dolazak na Poljud . Što bi on trebao ? Ugledati se na vas ? Umjesto da bude obrnuto. Kad ste bili dekintirani kupio je Andrijaševića za puno veće novce od onog koliko je Hajduk dobivao vani za igrača koji grije klupu. Pametan uči na svojim greškama i ugleda se na boljeg od sebe ako ga želi stići ili prestići a vi ne možete nikako podvući crtu i napraviti odmak od prošlosti .

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
13:52 28.08.2015.

E moj hajdukovci, ne ide pa ne ide, a tko je sad krvi, opet HNS ?

VL
GM
Gusta magla
12:02 28.08.2015.

Nazalost ovo je realnost Hajduka sa ovom upravom i ovim kao pojacanjima koja su mozda i dobra za HNL ali za nekog malo jaceg.....vidjeli smo.

VL
AN
Android
13:26 28.08.2015.

NA POLJUDU OSVANULA ZASTAVA: VRAG I BOG u dresu Hajduka – zagrljeni! Do ovog trenutka sam vas simpatizirao.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.