Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA Rukometaši Zagreb CO pobijedili Wislu Plock sa 27:24

Zagrebaši pobijedili Wislu i u nižoj brzini

08.11.2008.
u 19:23

Rukometaši Croatia osiguranja u četvrtom kolu skupine H Lige prvaka u Lacku su svladali Wislu iz Plocka 27:24 (16:12). Zagrepčani su u Poljsku došli odraditi posao i to se vidjelo i u njihovoj igri.

Pokušali su biti maksimalno racionalni pristupa glede, potrošili su točno toliko snage koliko im je bilo potrebno da osvoje dva boda. Jer, kvalitetom je Červarova momčad daleko odmakla od poljske. Uostalom, u Zagrebu je bilo velikih 34:17.

A na ovom su gostovanju zagrebaši mislima već bili u Karlsruheu, gdje u četvrtak igraju s Löwenom utakmicu koja će odlučiti o prvaku skupine. Nijemce pak prije tog dvoboja očekuje sučeljavanje s Pick Szegedom na svom terenu. Zagrepčani iz četiri utakmice imaju sedam bodova, Löwen iz tri ima pet bodova, Pick iz tri dva boda, a Wisla je bez boda.

Za Croatia osiguranje pobjedu su jučer izborili Škof (9), Somić (2), Koloper, Duvnjak 6, Lazarov 7(3), Špoljarić, Vori 6, Džomba 2, J. Valčić, Štrlek 3, Horvat 2, Vukić, T. Valčić 1 i Backovič.

Červar je svima dao priliku, a značajka u igri zagrebaša bile su oscilacije, pa je domaćin u jednom razdoblju uspio izjednačiti.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije