Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKID U PIONIRU
Povratak na članak

Vujošević nakon nereda: Ovo je sramota, šizofreno ponašanje!

I trener Partizana Duško Vujošević i trener Cibone Danijel Lutz ustvrdili su kako je prekid utakmice poremetio njihove igrače

Komentari 23

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
11:02 06.01.2013.

Hrvatima ta liga ne treba.Tko to forsira i zašto?Građani hrvarske?

VL
OB
-obrisani-
15:49 06.01.2013.

kao što mi samo ime kaže navijam za partizan ali bi se složio sa duletom sramota

VL
BM
Boris Markovic
10:50 06.01.2013.

@Chelsea: Radi tvoje informacije ponavljam ovde svoj post: Treba da se razume kontekst dogadjaja. Koliko ja shvatam jedna grupa "navijaca" (Alkatraz) je finansirana od strane kluba i u sprezi sa "klubom" (citaj upravom) radi razne poslove koji su i ovakvi i onakvi. Druga grupa "navijaca" (zabranjeni) su u sukobu sa upravom (jer su izgurani sa trzista rada) i pokusava da se usljaka u biznis. Strategija im je da povuku Partizan sto vise na dole (kazne, prekidi utakmica itd.), da uprava zbog toga padne i da oni u novoj podeli profitiraju nesto. Znaci radi se o sukobu dve (mafijaske) grupe i utakmica je samo mesto sukoba, a Cibona slucajni posmatrac. Josa da dodam da sam slicnom sranju licno prisustvovao letos na utakmici Partizan-Valeta iz Malte.

VL
OB
-obrisani-
11:04 06.01.2013.

Vujošević: Ovo nije sramota nego navika jer šizofreno ponašanje naših navijača je tradicija čim ugledaju Hrvate, Albance ili NATO avione !

VL
Avatar Nomad09
Nomad09
11:10 06.01.2013.

Liga bez smisla, formirana među državama čiji se građani iskreno mrze. I da bi se spriječile mrtve glave, zabranjen dolazak gostujućuh navijača. Nadam se da će se ovo natjecanje što prije rasformirati.

VL
HR
hr76
11:47 06.01.2013.

Stara srbijanska taktika: kad ti ne ide, napravi nered! Sramota za ligu, ova tekma se u najmanju ruku treba proglasit neregularnom i registrirat za Cibonu.

VL
TR
Trempetich
12:07 06.01.2013.

Grobari se žele izgleda međusobno pokopati neznajući da ako to uspiju više nisu grobari. Da nisu žalosni bili bi smješni.

VL
Avatar nimfalfa10
nimfalfa10
14:22 06.01.2013.

@hrvoje horvat Hrvatima ova liga ne treba? Pa vi ste je i osmislili da bi spasili vašu košarku.Ako nekome ova liga nije trebala onda je to Srbiji.Imali smo jaku ligu sa nekoliko jakih klubova,poput Partizana,Zvezde,Hemofarma,FMP Železnika,Vojvodine,Radničkog...Od kad su srpski klubovi ušli u ABA ligu ni jedan klub osim srpskog nije osvojio trofej.Evo već deceniju celu..(osim moćnog Makabija).Čak su par puta samo srpski kluovi igrali F4.I ove godine je očigledno da će srpski klub da osvoji.A i od kad smo u ABA ligi,reprezentativna košarka nam se srozala.Od svetskog i evropskog zlata 2002 uspeli smo samo srebro na eurobasketu da osvojimo,i 4. mesto u Turskoj.Što je malo za Srbiju.Pre Srbiji ova liga ne treba,samo je na štetu srpske košarke.Održavamo vaše jadne klubove u životu,inače bi igrali seosku ligu i još više tonuli.A ovi neredi sinoć..to su neredi između dve zaraćene strane Grobara.To nema veze sa vama.Niste nam važni.

VL
BO
boza9991
14:51 06.01.2013.

Ljudi vi ovde ne vidite da su Hrvati i Cibona najmanje bitni u ovoj prici. Ove 2 smesne grupe samo gledaju da se ubijaju da bi uzeli prevlast nad igracima i trziste droge. Mislim da vecina njih nije ni znalo protiv koga partizan igra, niti ih je zanimalo. Srpski timovi dominiraju Jadranskom ligom, ali ovo je jedna od malobrojnih stvari o kojima se slazem sa Hrvatima, ni mi ovde ne zalimo nikakva zajednicka takmicenja sa vama. Zato Delije i bojkotuju regionalnu ligu. Zvezda - Srbija - nikad Jugoslavija !

VL
AB
abc1511
14:53 06.01.2013.

Treba prestati konstantno igrati u ligama sa Srbijom, BiH, Makedonijom, Albanijom... Ne razumijem zašto regionalna liga nebi bila Slo, Hrv, Mađ, Slovačka, Češka... Ili nešto kao što igra Medveščak? Ovo je glupo i ne vodi nikud.

VL
BO
boza9991
14:53 06.01.2013.

A za Duleta, nema nijedne njegove izjave da ne pominje Zvezdu, politicare, sponzore... Cuti tu jado jedna kompleksaska. Nema vise gepekovanja i monopola. Izgubio je kompas sa njegovim JSD partizan

VL
DJ
Djuka11111
15:53 06.01.2013.

Dule Vujošević šalalala!

VL
OB
-obrisani-
15:57 06.01.2013.

crni ne da je navijao nego ih i obukao u crno-beli veš

VL
OB
-obrisani-
16:01 06.01.2013.

gledao sam utakmicu i uopće se ne može povući paralela sa utakmicom partizana protiv zadra,cibona se kao i obično u.s.rala pobjede jer su polovicom 4.četvrtine imali +5 i nekoliko napada za povećanje vodstva ali greške onog mutavog parker presudile,ko god ga je doveo neka ode s njim

VL
TH
thekurcula
17:05 06.01.2013.

Sve je u redu u ovom vašem članku osim konstatacije da je bilo velikih nereda na utakmici. Ovaj pridev "veliki" nije dobar jer na taj način podilazite domaćim huliganima koji i tako misle da sve što oni urade na tribinama i ulici nije ništa strašno a sve što urade njima mrski navijači druger strane jesu neoprostivi neredi. Pokušajte da nađete meru u tome jer nema nikakvog smisla da idete na ruku bilo kojim navijačkim divljacima, pa makar oni bili i "vaši".

VL
OB
-obrisani-
17:12 06.01.2013.

06.01.2013. u 15:52h mnogocrn je napisao/la: i franjo je navijao za partizan :) To je točno ali moraš razumijeti da je Dr. Franjo na kraju ipak najviše navijal za 200 bogatih familija i "Domoljubno Sportsko Društvo Zbrinjavanje i Snabdjevanje Na Na Pravi Hrvatski Način"

VL
AZ
Azazelus
19:12 06.01.2013.

06.01.2013. u 14:22h nimfalfa10 je napisao/la: @hrvoje horvat Hrvatima ova liga ne treba? Pa vi ste je i osmislili da bi spasili vašu košarku.Ako nekome ova liga nije trebala onda je to Srbiji.Imali smo jaku ligu sa nekoliko jakih klubovaa ____________________________________________________________ Haha sve ok samo ako cemo tako onda ruku na srce hrvatski klubovi nisu niti obracali paznju nesto posebno na tu ligu jer su imali dobre rezultate u europi..tek od prosle godine kada niti Cibona ni cedevita ni zadar ne vrijede nista u europi onda se okrecu toj regionalnoj ligi. A to koliko smo ju mi napravili pa gle da tvojima nije bilo do para kao i mojima eto sto bi se napravila. A ono da vi pomazete nama Hrvatima u bilo kojem pogledu...znas onu narodnu o vjesanju macku o rep?

VL
Avatar nimfalfa10
nimfalfa10
21:21 06.01.2013.

@Azazelus Da li se ti to šališ sa mnom? Koje dobre rezultate u Evropi su imali hrvatski klubovi? hahaha Hemofar,Fmp...su igrali polufinala Uleb cupa...Partizan svake godine bar u top 16 Eurolige,nedavno je igrao i final 4 Eurolige,ulazio u u najboljihh 8.,dok su hrvatski klubovi,baš kao Cibona bili ZAKUCANI na poslednje mesto u gurpi.Uvek.O čemu ti onda pričaš? Kako možeš tako da pričaš? A mi smo i pored uspeha u klupskoj košarci bili najbolji u ABA ligi.O čemu onda ti pričaš? Čemu ste se vaši klubovi okretali? Oko sebe možda,u krug..hahahahahah smešan si i bez argumenata.Prosto ne mogu da shvatim da si imao hraborosti takve gluposti da mi napišeš.Hahahahahaha još uvek ne mogu da verujem.''Uspesi hrvatskih klubova u Evropi'' hahahahahahahaha Ne znam samo koji.

VL
Avatar nimfalfa10
nimfalfa10
21:32 06.01.2013.

@jazavacjazo hahaha koje ti komplekse vučeš od Srba.Hahahahahah Jeste,Borislav Stanković je pomogao igračkim veličinama poput Divca,Đorđevića,Rebrači,Daniloviću,Paspalju,Tomaševiću,Rakočeviću,Jariću,Stojakoviću,Guroviću,Milojeviću,Vujaniću,Bodirogi....hahahahaha da,da...Kako možeš tako da lupaš gluposti? Još ste i to sad počeli da izmišljate,i tako da se tešite,jel? hahahah Bili bi i u finaluu svetskog šampionata poslednjeg da nas Turci i sudije nisu pokrali u polufinalu.I dalje ćete vi gledati borbu za trofeje Teodosića,Krstića,Kešelja,Bjelice,Perovića,Miličića,Savaovića...još.Vrlo brzo.A komplekse će vam nabijati i dalje srpski sportisti kao npr odbojkaši i odbojkašice,teniseri i teniserke,vaterpolisti,košarkaši,pa i rukometaši...svi.Samo pucate od kompleksa jer smo bolji u svim sportovima.

VL
AZ
Azazelus
10:39 07.01.2013.

06.01.2013. u 21:21h nimfalfa10 je napisao/la: Pa meni je stvarno drago da Hrvatski klubovi ocigledno imaju navijace u Srbij. Jer ocigledno osoba koja kao ti prati sve uspjehe/neuspjehe Cibone i ostalih mora biti navijac. Vidis mene recimo da pitas o Partizanu nesto znam jedino da je nogometni klub Partizan dobio nekih 4-5 komada od Dinama zadnju utakmicu. A sto se tice kosarke tu znam jos i manje eventualno za ovu utakmicu i one sa Zadrom. Hajde bas ljepo da sam ja opterecen sa Srbima hihihi

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.