Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL, 32 kolo

Zakrvilo između Lokomotive i Dinama, 'modri' slavili 2:1

dinamo-lokomotiva (1)
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/9
17.05.2013.
u 19:46

Lokomotiva je u ovaj susret ušla s vrlo šarenim sastavom (bez Antolića, Kramarića, Barbarića, Bručića, Pjace), čuvajući se za finale kupa s Hajdukom

U 951. minuti zaustavljen je rekord Ivana Kelave i Dinama. Toliko, naime vratar plavih nije vadio loptu iz svoje mreže, no Lokomotiva je zaustavila rast tog rekorda, Puljić je uspio zabiti. Ali je Dinamo preokrenuo u utakmici u kojoj su tenzije bile vrlo visoke.

Lokomotiva je u ovaj susret ušla s vrlo šarenim sastavom (bez Antolića, Kramarića, Barbarića, Bručića, Pjace), čuvajući se za finale kupa s Hajdukom, no uspjela je brzo povesti. Zakaraić je ubacio iz slobodnog udarca, Leko je pokušao izbiti loptu no uspio je samo do koljena Ante Puljića od kojeg je lopta otišla u mrežu.

Nakon toga nismo vidjeli lepršavu i razigranu Lokomotivu, domaćin se povukao i pokušavao preko kontranapada, ali nije uspijevao stići blizu Kelavi.

Plavi su bili bolji, ali ne i učinkoviti, prvo je pokušao Krstanović glavom, pa je tukao Brozović malo preko vratiju, pa opet Krstanović... U 19. minuti je bilo zanimljivo. Jurčić je vikao na suca jer nije sudio prekršaj na Pivariću, na što je sudac Fran Jović došao do njega i vratio mu:

- Nisam ti ja balavac da se dereš!

Najljepši potez prvog dijela vidjeli smo u 24. minuti, Said Husejinović, koji je opet igrao jako dobro, opalio je krasan volej, ali je Picak obranio.

U 27. minuti tri švedska navijača, dvojica u AIK-ovim dresovima, dresovima Ivana Turine i jedan sa šalom Dinama skandirali su Ivanu Turini i za to dobili pljesak malobrojne publike.

Ivaković je odmah na poluvremenu napravio još dvije izmjene kako mu se igrači ne bi previše umorili. A i Jurčić je brzo posegnuo za Sammirom koji se vratio iz Brazila i Halilovićem. A u 67. novi verbalni incident, Jurčić je vikao da nije prekršaj za Lokomotivu, a Ivković skočio do njega i vikao iz svega glasa:

- Kako nije faul, kako nije!!!!????

I brzo nakon toga Zvonko Pamić zabio je svoj prvijenac za Dinamo, krasno je ljevicom, s 20 metara, pogodio sami kut Picakove mreže. Digle su se tenzije, razbuktala se utakmica i Dinamo je napao iz svih oružja. A Jović je nakon novih prigovora isključio Krunu Jurčića.

I onda je Sammir sa 25 metara zabio strašnu golčinu za pobjedu Dinama i slavlje Krune Jurčića.

>>Dinamo pred potpisom s Čileancem Fernandesom iz Bayera

>>Hajduk se pobjedom protiv Osijeka oprostio od splitske publike

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije