Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sttigao u Zagreb

Dinamo pred potpisom s Čileancem Fernandesom iz Bayera

Junior Fernandes (1)
DPA/Pixsell
17.05.2013.
u 17:58

Igrao je u Moralesovu Universidadu i potom je za sedam milijuna eura otišao u Leverkusen

Dinamo dogovara dolazak novog Čileanca u svoju momčad. Nakon Munhoza, Moralesa i Carrasca, sad bi u Maksimir trebao doći 24-godišnji Junior Fernandes.

Riječ je o napadaču koji je dosad igrao u Bayeru iz Leverkusena, Za razliku od dosadašnjih igrača iz Čilea koji u Dinamu nisu uspjeli, Fernandesovi roditelji su Brazilci, pa možda plavi budu bolje sreće. Igrao je u Moralesovu Universidadu i potom je za sedam milijuna eura otišao u Leverkusen. U kojem se nije naigrao, skupio je minutažu manju od jedne cijele utakmice.

U Dinamu kažu da još ništa nije gotovo, da ga samo gledaju, ali malo je čudno da igrača kojega gledaju dovedu u Zagreba, pokažu mu klub, svlačionice...

Očito je taj posao jako blizu realizacije, iako je riječ o skupom igraču.

>>Hrvoje Milić opet je bio u Maksimiru, ali od transfera - ništa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije