Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seli u Rusiju

Vukojević je brzo shvatio da neće igrati. Blohin ga ne voli...

Ognjen Vukojević
Reuters
Autor
Ante Buškulić
27.02.2013.
u 10:16

Ogi je u posljednje vrijeme malo igrao, ispao je iz početnog sastava, a s trenerom Blohinom ne može pronaći zajednički jezik

gnjen Vukojević (29) prešao je iz kijevskog Dinama u moskovski Spartak, iz najvećeg ukrajinskog u najveći ruski klub. To je rivalstvo u bivšem SSSR-u bilo poput onoga Reala i Barcelone ili Dinama i Zvezde. Zapravo, sudeći prema transferima – i veće! Dok su bili u istoj državi, ni jedan igrač nije izravno prešao iz Dinama u Spartak, a Ogi je tek treći u povijesti koji je ukrajinskog velikana zamijenio ruskim, i obratno. Sezone 2001./02. i 2002./03. led su probili Filimonov zamijenivši Moskvu Kijevom, te Vaščuk u drugom smjeru.

Vukojević u Spartak odlazi na posudbu do kraja sezone. Brzo je shvatio da se treneru Olegu Blohinu ne uklapa u koncepciju. Ogi je, navodno, sam zatražio odlazak nakon što je “snimio” situaciju na pripremama i u dvije utakmice Europske lige protiv Bordeauxa u kojima nije dobio ni minute.

U Spartaku je, s procijenjenih 8,5 milijuna eura, treći najvredniji igrač, nakon talijanskog braniča Bocchettija (13), nigerijskog napadača Emenikea (12) i veznjaka Kombarova. Trener je Valerij Karpin, a Spartak je nakon 19 kola peti s 11 bodova manje od vodećeg CSKA i jednim više od osmog Bilićeva Lokomotiva. (

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije