Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBAMO MIR

Vrbanović: Ne slažemo s izjavama Mamića, ostatak je na pravosuđu

Damir Vrbanović (1)
Pixsell
17.03.2013.
u 16:23

- Ne slažemo se s tonom, načinom i izgovorom koji je upućen prema ministru. Pogotovo u ovim vremenima uoči utakmice sa Srbijom.

Izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović prokomentirao je posljednji ispad Zdravka Mamić i vrijeđanje ministra Željka Jovanovića.

>> Mamić: Srbin Jovanović mrzi sve hrvatsko, uvreda je za mozak

- Ne slažemo se s tonom, načinom i izgovorom koji je upućen prema ministru. Pogotovo u ovim vremenima uoči utakmice sa Srbijom. Istragu sad provode pravosudni organi i o ishodu ćemo obavijestiti javnost. Pročitali ste komentar kojeg je napisao naš predsjednik Davor Šuker - rekao je Vrbanović za HTV.

Je li ovo početak kraja Zdravka Mamića?

- Ne bih se služio tom retorikom - odgovorio je Vrbanović pa naglasio da je sad uoči utakmice sa Srbijom potreban mir.

- U posebnoj smo situaciji jer smo pod promatranjem Uefe. Neke su stvari izazvali revolt u Uefi, ali mi mislimo da je stanje malo drugačije. Vjerujem da ćemo na sutrašnjem sastanku uvjeriti delegaciju Uefe da je stanje bolje. No, ne bježimo od činjenice da su se neke loše stvari u prošlosti dogodile.

Cvrk: U slučaju vrijeđanja moguć i prekid utakmice

HNS-ov povjernik za sigurnost Zoran Cvrk izvijestio je o pripremama za utakmicu sa Srbijom u petak.

-Stadion ćemo otvoriti tri sata ranije. Pripremili smo puno toga da se ljudi mogu zabaviti kad uđu na stadion i pozivam sve da ranije dođu.

Spominje se mogućnost dolaska srpskih navijača iako će gostujuća tribina biti zatvorena.

- Bilo kojem gostujućem navijaču ne preporučujemo da dolazi. On kartu može kupiti samo na crnom tržištu, a mi ćemo sve kontrolirati u suradnji s MUP-om.

Kako će reagirati u slučaju verbalnih ispada na stadionu?

- U slučaju verbalnih ispada, rasizma i netolerancije ćemo zatražiti od navijača da se susdrže od takvog navijanja. Konačna mjera je prekid utakmice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije