Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba podići glavu

Vori: Usrali smo se! Umjesto da se oni boje nas, mi smo se prepali

Hrvatska vs Francuska (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/5
10.08.2012.
u 23:21

- Bičanića sam uveo jer nam je trebala svježina, a on je bio opasan po gol. Što se Omeyera tiče, mislim da smo ga više pogađali, no što je on branio

Naši rukometaši nakon poraza izgledali su premoreno, tužno i bezvoljno. Igor Vori ipak je uspio procijediti nekoliko riječi.

- Treba čestitati Francuzima, imali smo prevelik respekt. Ne znam zašto, ali usrali smo ih se. Umjesto da se oni nas boje, mi smo se njih prepali. Primijenili su recept od Tunižana, igrali su duge napade, a nama obrana nije funkcionirala. Ginuli smo za ovo zlato, ne znam što bih još rekao - kazao je Igor Vori za HTV.

Nakon njega došao je izbornik Slavko Goluža.

- Ne vidim razloga zašto su se igrači uplašili. Loše smo otvorili, ali poslije smo ih stigli i nismo se uspjeli skroz vratiti u utakmicu . Nismo imali protok lopte, puno grešaka smo radili. Opet smo ih stigli u drugom dijelu, ali smo opet pogriješili u kontri, nismo nikako mogli uhvatiti priključak. Kad smo ih stisnuli, jednostavno ih nismo znali kazniti. Oni su zasluženio pobijedili.

Goluža je prije susreta napravio jednu izmjenu, umjesto Ninčevića uveo je Bičanića u momčad, štoviše, dao mu je i veliku minutažu.

- Bičanića sam uveo jer nam je trebala svježina, a on je bio opasan po gol. Što se Omeyera tiče, mislim da smo ga više pogađali, no što je on branio. Došli smo ovdje po zlato, oni su bili bolji i čestitam im. Trebamo sad podići glavu, podići se i pobijediti Mađarsku u utakmici za broncu - rekao je izbornik Slavko Goluža.

Blaženko Lacković probudio se u nastavku, postigao četiri pogodaka, ali nije bilo dovoljno.

- Cijelu utakmicu smo se tražili, Omeyer je bio nemoguć. Pripremili smo se jako dobro, znali smo što oni mogu, ali nismo mogli ući u svoj ritam. Morali smo biti bolji. U obrani nismo bili fanatični, nismo imali gustoću. U napadu je ionako teško igrati protiv njih i Omeyera.

Ivano Balić bio je potpuno razočaran, dugo nakon utakmice ostao je sjediti na klupi s ručnikom na glavi. Ta slika dovoljno govori...

>>Karabatić: Jako su me motivirale Golužine izjave

>>Kako je izgubljena prilika za zlatnu medalju: Francuska i Omeyer uništili Hrvatsku

Komentara 67

LI
lipa75
07:33 11.08.2012.

Dečkima čestitka i na ovome jer je to veliki uspjeh kojim držimo kontinuitet na velikim natjecanjima. Smatram da imamo odličnu ekipu, ali nemamo stručni stožer koji bi pripremio igrače za velike stvari. Opet su nas Francuzi natjerali da igramo rukometet prošlog stoljeća.

TH
than
23:50 10.08.2012.

Prevelik respekt ?!?! O moj Boze. Pa gotovo uvijek ste protiv njih vodili nakon prvih 30 minuta. Gubili ste u zadnjih 10ak minuta. A sada kada su starkelje i ne mogu se natrcavati sa vama, vi imate respekt i u prvom dijelu ?!?! E moj Vori. Ocekivao sam nesto pametnije od tebe.

OB
-obrisani-
23:57 10.08.2012.

Pa zašto niste stavili pelene?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije