Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRANADA-REAL 1:0

VIDEO Realu kod Granade presudio - Cristiano Ronaldo!

'Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts Photo: Press Association/Pixsell'
PA/Pixsell
02.02.2013.
u 23:49

Modrić je odigrao cijeli susret, ali nimalo impresivno kao i svi njegovi suigrači, a zaradio je žuti karton

Nogometaši Real Madrida poraženi su na gostovanju kod Malage, domaćin je slavio sa 1:0, a jedini taj pogodak postigao je - Cristiano Ronaldo!!! Nesmotren potez glavom nakon kornera u 22. minuti rezultirao je time da najveća zvijezda Madriđana bude i najveći tragičar. Doduše, nije im to opravdanje, imali su ostatak utakmice da poravnaju ili povedu, no to se nije dogodilo.

Mourinho je mijenjao, na poluvremenu Khediru i Higuaina zamijenio Benzemom i Callejonom, no beuzpješno iako je ovaj dvojac propustio realizirati jedinu konkretniju priliku. U 84. minuti Callejon je pobjegao domaćoj obrani i u situaciji "1 na 1" s vratarem poslao loptu pored gola. Na odbijenu loptu natrčao je Benzema, ali je nije uspio plasirati u mrežu.

Luka Modrić odigrao je cijeli susret, no ne pretjerano dopadljivo kao ni cijela momčad. U 65. minuti dobio je žuti karton zbog grubog starta na protivniku.

Real je ionako u očajnoj poziciji pa ova šteta i nije tolika jer se odavno ne može popraviti ona koja je nastajala cijelu sezonu.

Danas su još igrali: Getafe-La Coruna 3:1, Espanyol-Levante 3:2, Osasuna-Celta Vigo 1:0.

Poredak: Barcelona 58, Atletico Madrid 47, Real Madrid 43, Malaga 35, Betis 25...

Ključne riječi

Komentara 1

ožob
10:15 03.02.2013.

Kaj se čudite,zabunil se jer je mislil daje to protivnički gol.Dečko je zadužen za golove(u ugovoru nije precizirano u čiju mrežu)i on ih lijepo daje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije