Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HULIGANIZAM

VIDEO Prešli 800 kilometara da bi u Kijevu napali Boyse!

bbb (1)
Goran Stanzl/Pixsell
05.10.2012.
u 09:59

Spartakovi huligani proputovali su više od 800 kilometara od Moskve do Kijeva da bi se obračunali s Dinamovim navijačima.

Uz njih, Bad Blue Boyse su u Kijevu napali i kijevski huligani.

Prema informacijama kojima raspolaže tportal.hr, 50-ak huligana iz Moskve napalo je Zagrepčane, tučnjava je trajala nekoliko minuta nakon čega je policija intervenirala te uhitila nekoliko napadača.

Dogodio se još jedan okršaj, kada je Boyse napalo 40 navijača CSKA iz Kijeva.

Na YouTubeu se pojavio i video tučnjave koji možete pogledati ovdje.

Ključne riječi

Komentara 11

FA
fafonja
10:36 05.10.2012.

Do jučer su dočekivali s bokserima i palicama, a sad su i oni bili dočekani istom mjerom. Ne treba tu nikoga žaliti, huligan do huligana.

LI
Livi
10:41 05.10.2012.

Potegli iz Moskve da pomognu Janukovicu, koji im je obecao vratiti Ukrajinu ponovo majcici Rusiji. A nama Hrvatima za pouku: kad smo svoje divljastvo pokazivali svuda po Europi prosirio se glas o nama, pa se nasim "navijacima" nitko ne veseli, naprotiv, pripremaju se da nas naprase.

LO
lozančić
10:28 05.10.2012.

Nema šta, svi nas vole, pogotovo braća Slaveni koje smo milijun puta izdali i prodali!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije