Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarno

VIDEO Pogledajte kako su Boysi šetali policiju po tribini

Dinamo - Hajduk (1)
Sanjn Strukić i Igor Kralj/Pixsell
05.11.2012.
u 13:35

Policija je krenula za njima, ali svaki put kada bi im se snage reda priključile Boysi bi se premjestili na drugi kraj

Bad Blue Boysi u posljednje vrijeme imaju problema s policijom, a na utakmici protiv Istre rješavali su ih se na bizaran način. Naime, Boysi su se po običaju smjestili na istočnu tribinu, a kada ih je okružila policija, odlučili su se na šetnju tribinom. Policija je krenula za njima, ali bi se Boysi svaki put kada bi im se snage reda priključile, premjestili na drugi kraj. Policija je nakon nekog vremena ipak odustala od pratnje, a zapadna tribina podržala je ovaj potez BBB-a.

Pogledajte video!

Ključne riječi

Komentara 14

PA
Paket
14:26 05.11.2012.

hahahahahahha

Avatar PTB
PTB
14:56 05.11.2012.

@netko30 Ajde, da se to i bolje iskonstruirati, ovo bi pobili i klinci iz vrtića. Jesu zločesti bbb divljanjem po tribini otjerali i ljude s najelitnijeg sportskog natjecanja na svijetu? A iz istog razloga je i stadion u 13 mjeseciseci njihovog bojkota bio najprazniji u dugoj povijesti Dinama?

ST
stefj
14:19 05.11.2012.

Hm, vjerujem da nisu svi takvi, no ne mogu vjerovati koliko ljudska glupost može biti velika; za gostovanja PSG-a u Zagrebu, BBB (bar se tako predstavljaju) išli su okolo po hostelima u okolici stadiona i raspitivali se da li u njima ima Francuza. Onda su postavljali zasjede ako koji Francuz izađe i sl. Koji je to umni sklop, tuči školarce...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije