Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleski pacijent...

VIDEO Navijač divljački nasrnuo na vratara protivničke momčadi!

hp8
Foto: Reuters
1/2
05.02.2013.
u 11:09

Incident se dogodio na prvenstvenoj utakmici engleske treće lige, kad je huligan koji podržava Gillingham napao vratara Wycombea Jordana Archera

Nevjerojatan incident dogodio se na prvenstvenoj utakmici treće engleske nogometne lige između domaćega Gillinghama i Wycombea. Igrala se 93. minuta, vratar gostujuće momčadi Jordan Archer upravo se spremao ispucati loptu s peterca, kad mu je na leđa skočio navijač Gillinghama! Redarska služba brzo je reagirala i odmaknula huligana, a potreseni Archer napucao je loptu iz frustracije i za to zaradio još i žuti karton!

Policija okruga Kent potvrdila je kako je 17-godišnji mladić uhićen zbog napada i zadržan u pritvoru.

Inače, susret je završio pobjedom Wycombea 1:0.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije