Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Progonjen...

VIDEO "Messi, Messi!" I Portugalci počeli provocirati C. Ronalda

barcelona real portal
NPH/Pixsell
05.02.2013.
u 09:49

Cristiano je došao na okupljanje portugalske nogometne reprezentacije, a po izlasku iz automobila dočekali su ga neugodni povici

Gdje god da se okrene, Cristiano Ronaldo naleti na svog velikog rivala iz  Barcelone Lionela Messija. Iznimka, kao što pokazuje video, nije ni njegova domovina Portugal. Nogometaš madridskoga Reala došao je na okupljanje reprezentacije uoči prijateljske utakmice s Ekvadorom, da bi ga odmah po izlasku iz automobila dočekali povici \"Messi, Messi!\"

CR7 začuđeno je pogledao prema navijaču i samo odmahnuo glavom, a taj je događaj prokomentirao ovako:

- Samo ću jednu stvar reći. Ta se situacija dogodila u svim dijelovima svijeta i moram se biti spreman nositi s tim. Ne pridajem važnost tome, samo ću reći da sam navikao...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije