Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi gol Nikice

VIDEO Jelavić zabio za pobjedu Evertona, Arsenal remizirao

nikica jelavić (1)
PA/Pixsell
10.11.2012.
u 18:00

Valja spomenuti i da je Arteta u sudačkoj nadoknadi promašio jedanaesterac za pobjedu Arsenala

Nikica Jelavić postigao je odlučujući pogodak u pobjedi Evertona 2:1 nad Sunderlandom u 11. kolu Premiershipa. Everton je gubio 0:1, no onda je prvo u 77. izjednačio Fellaini, a pobjedu dvije minute kasnije donio hrvatski reprezentativac. Jelavić je zabio nogom sa 7-8 metara, nakon briljantne asistencije Fellainija petom.

Arsenal je na Emiratesu remizirao sa Fulhamom u utakmici punoj golova, bilo je 3:3. Arsenal je poveo 2:0 pogocima Girouda i Podolskog, a Fulham je izjednačio preko Kačanikliča i Berbatova. Bugarski igrač u 67. minuti zabio je svoj drugi pogodak i u potpunosti preokrenuo rezultat. Tada je i Giroud zabio svoj drugi gol i postavio konačan rezultat. Valja spomenuti i da je Arteta u sudačkoj nadoknadi promašio jedanaesterac za pobjedu Arsenala. Hrvatski nogometaš Mladen Petrić utakmicu je odgledao s klupe.

Engleska, 11. kolo: Arsenal - Fulham 3:3, Everton - Sunderland 2:1, Reading - Norwich 0:0, Southampton - Swansea 1:1, Stoke - QPR 1:0, Wigan - WBA 1:2.
Poredak: Manchester United 24, Chelsea 23, Manchester City 22, Everton 20 bodova...

>>>Heynckes preselio Mandžukića na klupu, Bayern pobijedio Eintracht

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije