Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Badelju 90 minuta

Heynckes preselio Mandžukića na klupu, Bayern pobijedio Eintracht

bayern
NPH/Pixsell
10.11.2012.
u 17:38

Do uvjerljive 3:1 pobjede na gostovanju kod Augsburga došla je Borussija Dortmund, a Ivan Perišić također je svih 90 minuta ostao na klupi

Bayern je u 11. kolu Bundeslige s lakoćom pobijedio trećeplasirani Eintracht 2:0 golovima Riberyja i Alabe, a Mario Mandžukić cijeli je susret odgledao s klupe za pričuve. Trener Jupp Heynckes prednost je dao Claudiju Pizarru. Inače, Bayern je srušio rekord Bundeslige, sa +28 gol razlikom nakon 11. kola.

Do uvjerljive 3:1 pobjede na gostovanju kod Augsburga došla je Borussija Dortmund, a Ivan Perišić također je svih 90 minuta ostao na klupi.

Zato je cijelu utakmicu odigrao Milan Badelj, u remiju HSV-a (0:0) u gostima kod Freiburg.

Njemačka: Bayern - Eintracht 2:0, Augsburg - Borussia Dortmund 1:3, Fortuna - Hoffenheim 1:1, Freiburg - HSV 0:0, Schalke - Werder 2:1. Poredak: Bayern 30, Schalke 23, Eintracht 20, Borussia (D) 19 bodova...

>>>VIDEO Jelavić zabio za pobjedu Evertona, Arsenal remizirao

Komentara 5

KO
kompjuter
18:00 10.11.2012.

ma taj bajern je sve samo ne zdrava sredina,olić im je sve naslove doneso i odbacili ga kao staru krpu a sad ovo sa manđom da čovjek ne povjeruje,tu isto ima igrača u prvoj postavi koji manđi nemože čistiti kopačke,čovjek obavezno zabija ali badave,ma njemci nisu svi svoji,bljak

VI
viluk007
18:35 10.11.2012.

šta mislite da je mamić direktor bajerna što bi bilo komentara.

GA
gafe
20:46 10.11.2012.

Ma sve je to ok ali se bojim sta ce tek bit kada se Gomez vrati. Heynckes nevoli nas to je cinjenica, nije vjerovao Sukeru u Realu, nije Vidu pustio da igra u Leverkusenu. Nadam se da to nece bit slucaj kod Mandze jer je on ipak klasa i bolji napadac od Pizarra i Gomeza!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije