Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOČARANI I PONOSNI

Velšani utučeni: Eduardo nam je slomio srce i uništio sve nade

Wales Hrvatska (1)
Igor Kralj/Pixsell
27.03.2013.
u 13:26

"Poraženi jesmo, ali ne osramoćeni jer su Bale i društvo prestrašili Hrvatsku", pišu velški mediji

Pobjeda Hrvatske u Swanseaju (2:1) potpuno je eliminirala Velšane iz bilo kakve, čak i teoretske utrke za plasman na SP U Brazilu. Tamošnji mediji jadikuju, ova generacija, predvođena goropadnim Garethom Baleom, davala im je nadu da je podvig ipak moguć. No, nadu je prekinuo Eduardo da Silva zabivši pobjednički pogodak tri minute prije kraja susreta.

"Eduardo slomio srce Velšanima", piše Sky Sports, "Snovi o svjetskom prvenstvu konačno su gotovi za Wales", stoji u naslovu Wales Onlinea.

Velšani su ponosni na učinjeno protiv jedne od ponajboljih reprezentacija svijeta.

"Nema srama u ovom porazu. Poraženi jesmo, ali ne osramoćeni jer su Bale i društvo prestrašili Hrvatsku", piše Wales Online.

I piše istinu jer je prvih 50-ak minuta susreta izgledalo je da će vatreni bodove ostaviti na stadionu Liberty.

"Velšani nisu zaslužili poraz i s terena su otišli uz pjesmu navijača koji su vidjeli vjerojatno najbolji nogomet otkako je Coleman izbornik. Neizbježno, Bale je bio u svemu dobrom što je Wales napravio", dodaju u tekstu.

Iako žale što Bale iz nekoliko prilika nije uspio zabiti još koji pogodak, priznaju da je Hrvatska pokazala zašto dosad nije poražena.

>> Badelj nakon loše partije: Bolje me ništa ne pitajte...

>> Wilmots: Hrvatska je favorit! Rekao sam to prije osam mjeseci, i dalje je tako

>> Štimac: Izvadio sam Sammira zbog idiota koji su mu zviždali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije