Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepotica u Londonu

VIDEO Kakav peh, Srna i društvo pali u zadnjim sekundama

Miss Universe Dalmacije
Foto: Nino Strmotić
1/2
07.11.2012.
u 20:45

Šahtar je igrao vrlo dobro na gostovanju u Londonu, a posebno se to odnosi na Darija Srnu koji je asistirao za drugi gol ukrajinske momčadi, no izgubili su na kraju 3:2 golom u 94. minuti.

Imat će za čime žaliti momčad Šahtara nakon utakmice u Londonu s Chelseajem. Dvaput su se vraćali u igru, a onda su primili gol u posljednjim sekundama i u četvrtom kolu Lige prvaka napustili Stamford Bridge s porazom 2:3.

Srna je za ukrajinsku momčad igrao svih 90 minuta, a asistirao je za drugi gol Šahtara, dok je Eduardo utakmicu odgledao s klupe. Poveo je Chelsea već u 6. minuti pogotkom Torresa nakon pogreške vratara Šahtara Pjatova, no ubrzo je stigao odgovor. Willian je zatresao mrežu tri minute kasnije i poravnao na 1:1. No, vratar Pjatov je odlučio nastaviti darivati londonsku momčad. U 40. minuti nesigurno je reagirao, istrčao s vrata, a Brazilac Oscar iskoristio je tu njegovu pogrešku i s nekih 35 metara volejem zabio eurogol. S tim se rezultatom otišlo i na odmor.

A dok su neki navijači još tražili svoje mjesto na tribinama, Šahtar je izjednačio. Nakon krasne kombinacije oko šesnaesterca Chelseaja, lopta je došla do Srne na desnom boku, on je odigrao povratnu i pronašao Williana koji zabija za 2:2.

Veliku priliku Šahtar je propustio nedugo potom, u 54. minuti nakon odbijanca, Rat je s ruba kaznenoga prostora pogodio vratnicu. Chelsea je zatresao mrežu u 67. minuti, ali je pomoćni sudac opravdano označio zaleđe Obi Mikela nakon ubačaja Mate. Šahtar se nije predavao, osjetio je da Chelsea može pasti i imali su nekoliko dobrih prilika, posljednju takvu Luiz Adriano u 90., no nisu uspjeli zabiti. A kad se činilo da će utakmica završiti remijem, Chelsea je izveo posljednji korner na utakmici (Mata), najviši u skoku bio je Victor Moses, koji je ušao u 79. i uspio zabiti za vrijedna tri boda.

Osim Srne koji je igrao 90 minuta, u London je sa Šahtarom doputovao i Eduardo, ali on nije ulazio u igru.

S porazom se vraća kući i hrvatski dvojac u Nordsjaellandu. U porazu kod Juventusa (0:4), Ivan Runje odigrao je cijeli susret, dok Mario Tičinović nije ulazio u igru. Pogotke za Juventus postigli su Marchisio u 6., Vidal u 23., Giovinco u 57. i Quagliarella u 75. minuti.

Poredak u skupini E: Chelsea 7, Šahtar 7, Juventus 6, Nordsjaelland 1.

>>Šok u Glasgowu: Celtic srušio moćnu Barcelonu!

Rezultati:

skupina E: Chelsea - Šahtar 3:2, Juventus - Nordsjaelland 4:0;

skupina F: Bayern - Lile 6:1, Valencia - BATE 4:2

skupina G: Celtic - Barcelona 2:1, Benfica - Spartak Moskva 2:0

skupina H: Braga - Man. United 1:3, Cluj - Galatasaray 1:3.

TEKSTUALNI PRIJENOS MOŽETE POGLEDATI ISPOD

Komentara 5

Avatar EU-JOHN
EU-JOHN
21:42 07.11.2012.

petica Bayerna u 33 minute? pa zar Dinamo danas ponovo igra u repesažu Lige Prvaka za luzere ?

DO
dostatoga
22:57 07.11.2012.

tika-taka,tika-taka- buuuuuum, pukla barca...heheheeeeee

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
23:04 07.11.2012.

steta shaktara ... e da mi je ovakvog Srnu gledati u reprezentaciji .. progutao je cijelu desnu stranu terena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije