Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostvarenje sna

Tottenham prihvatio ponudu Reala od 43 milijuna eura za Modrića!

Luka Modric
Pixsell
29.07.2012.
u 02:47

Sada, nastavlja Sun, samo preostaje da Luka potpiše ugovor i priključi se svojim novim suigračima na pripremama u Los Angelesu

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić, čini se, napokon će ispuniti svoj san i zaigrati u madridskom Realu!

Nakon što je madridski dnevnik As još jučer objavio informaciju da Luku milimetri dijele od potpisa za kraljevski klub, engleski The Sun ekskluzivno donosi vijest da je Real napokon povisio ponudu i za Modrića ponudio čak 43 milijuna eura, na što je Tottenham pristao. Sada, nastavlja Sun, samo preostaje da Luka potpiše ugovor i priključi se svojim novim suigračima koji su u subotu navečer otputovali u Los Angeles na pripreme.

Kada bi ova informacija bila točna, Lukin transfer bio bi 16. najveći u povijesti.

Komentara 55

ZD
zg.dezire
07:20 29.07.2012.

A ti morski čovjek...ko ti je kriv bi netko rekal. Nekom je gore a nekom je sigurno i gore. No bilo kako bilo dosadne su mi te trakavice u svezi sa njim i sa hrpom drugih nogometaša. I ono od neki dan kada su rekli da će možda uništiti život tom nogometašu jer ga nečeju prodati. Vjerujem da bi i ti volio imat ko i ja toliko uništen život sa tolikom mizernom lovom kaj je zaradil (TJEDNO). Nogomet je uništen barem u RH, sudeći po velikoj popuni stadiona.

BA
bascari37
08:06 29.07.2012.

Potpisi Modricu i oslobodi nas muka!!!!

Avatar morski covik 1
morski covik 1
07:06 29.07.2012.

Eto. A sad ostavite nas na miru vise sa Lukom i tim transferima. Ja zivim sa dvoje djece od 4300 kn mjesecno. I placam poreze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije