Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinju pripreme

Tamburaši dočekali hrvatske reprezentativce u Međugorju

Hrvatska nogometna reprezentacija (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/4
27.05.2013.
u 17:43

Sve igrače Štimac je dočekao pred vratima hotela Grande Casa, srdačno se izljubio s njima i naredio odlazak u sobe

Tamburaši su dočekali hrvatske reprezentativce u Međugorju na početku priprema za akciju Škotska i Portugal. Izbornika Igora Štimca dočekala je vijest da UEFA ne dopušta igranje prijateljske utakmice protiv Zrinjskog 1. lipnja u Mostaru. Prema prvim najavama Hrvatska će tog dana odigrati trening-utakmicu, tako će izbjeći sve zavrzlame. Inače, u Međugorje nisu stigli Olić, Kranjčar, Šimunić, Eduardo, Vida... Trebali bi se priključiti u srijedu. Sve to nije poremetilo odlično raspoloženje izbornika i stožera kojemu se priključio i Mišo Krstičević. Sve je igrače Štimac dočekao pred vratima hotela Grande Casa, srdačno se izljubio s njima i naredio odlazak u sobe uoči relaksirajućeg treninga.

>>Uefa zabranila utakmicu Hrvatske i Zrinjskog

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije