Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RACIONALNA ODLUKA

Tajna odlaska sa SP-a: Strah da se prvak ne ozlijedi

\'Croatia\'s Ivica Kostelic  arrives in the finish area during the men\'s Alpine skiing World Championship Super G event in Garmisch Partenkirchen, southern Germany on February 9, 2011. AFP PHOTO / OD
AFP
10.02.2011.
u 10:10

Dok će se Natko boriti za zlato u superkombinaciji, Ivica će trenirati u Novom Vinodolskom i Kranjskoj Gori.

Vedran Pavlek, Ivičin osobni menadžer, otkriva što se točno događalo iza zatvorenih vrata, kada je Gips uzviknuo okupljenima: – Pakiramo se!

Odluka je, priznajemo, momačka! Pobjeđuju, osvajaju medalje gdje god se pojave, i umjesto da pokupe zlato u superkombinaciji, Ivica odlazi udisati miris mora...

– Staza na kojoj bi Ivica morao trenirati i voziti spust i superkombinaciju je problematična, vidjeli smo to na utrci. Ivici je cijeli lokomotorni sustav u opasnosti, ne mora ništa puknuti, dovoljno je da ga nešto zaboli.

Ne treba zaboraviti da prvi skijaš svijeta uopće ne stigne trenirati. Auto, avion, staza, pa ponovo u krug i tako mjesecima.

– Nema druge prilike, ovo je jedini način da uhvatimo punih tjedan dana. Ono nakon Chamonixa u Daruvaru nije bio pravi odmor kakav Ivica treba. Krpamo se, a kad je tako, lako bi nešto moglo poći po zlu. Pred nama su sljedeći vikend veleslalom i slalom na koji se vraćamo, a onda još četiri vikenda lova na Globus.

Odluka nije bila laka ni Ivici ni treneru Anti Kosteliću.

– Ivica je planirao sve voziti, ali shvaća da je ovo ipak najracionalnija odluka. Lov na zlato ostavio je najboljem prijatelju Natku, a on je od srijede u N. Vinodolskom, a zatim će se u Kranjskoj Gori ili Hintertuxu pripremati za "Grand finale".

Ključne riječi

Komentara 8

EP
Elio Pisaki
17:48 10.02.2011.

Pa nije mi jasno koga se to Kostelici boje. Pa Svindalu bježi 550 bodova. Pa kako taj svindal može uhvatit toliko bodaova kad je stalno od petog do desetog mjesta i to u njegovim disciplinama. Navise može da uhvati još 300 bodova, a Ivica više nemora ni voziti. Trebao je samo pokupiti još ovo ZLATO koje neshvatljivo odbacuje. Želim mu sve najbolje, ali strah me da ce se tek sada ozljediti na tom odmoru. Nazalost to uvijek bude tako.... Sretno!!!!

RE
rene
19:46 10.02.2011.

Elio, svi znamo kako su mu ledja osjetljiva na ozljede, a na grbavim stazama ce se to najprije dogoditi.... bolje ovako... neka uhvati jos medalju u slalomu, ja bi ga radije gledao u zavrsnici svjetskog kupa, da na skijama podignene globus a ne na stakama.... Ivek sretno

PU
pumbica
10:58 10.02.2011.

To je uredu.Jer naš najbolji trener zna šta radi.Neka se Ivica odmori i pripremi.Za itekako važne bodove u svjetskom kupu,a svjetsko prvenstvo nije toliko važno.Pa ima i drugi skijaša u našoj repki.Pa neka se bore,a ne da tamo budu ko turisti.Ana Jelušić bi trebala već jednom nešta napraviti.Niku ste izbacila,a što radi Ana ona je isto turista....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije