Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ništa od tehnologije

Suci slijepi, a Blatter ne da oko sokolovo

Gol Engleska Njemačka
Screenshot
28.06.2010.
u 08:53

Urugvajski mahač okrao je Engleze, a Talijan sa zastavicom nije vidio očito zaleđe kod Argentinina pogotka.

Kompjutorska analiza Lampardova pogotka još je više pokopala urugvajskoga mahača Espinozu: lopta je za 38 centimetara prešla gol-crtu njemačkoga gola! Ni šefu sa zviždaljkom Larriondi nije bilo jasno: "Bože, kako to nije vidio!"

Nekoliko sati poslije Talijan sa zastavicom Ayroldi nije vidio, a bilo je očito, zaleđe Argentinca Carlosa Teveza kod pogotka za 1:0 protiv Meksika. Crni dan za suce!

No, ni ti skandali neće natjerati Fifu da uvede nogomet u 21. stoljeće i omogući videoanalizu spornih detalja za utakmice. Fifa se o tome već jučer očitovala suhoparnim priopćenjem: "Glede tehnoloških aspekata u dvojbenim slučajevima kod gol-crte, Fifa i dalje zadržava stajalište zauzeto u ožujku 2010."

A to stajalište glasi: uklanja se mogućnost uvođenja tehnoloških pomagala koja bi riješila problem dvojbenih situacija. Bit će nastavljena praksa uključivanja dodatnih dvaju sudaca iza golova.

To je podržao i brazilski izbornik Carlos Dunga:

– Pustimo li elektroniku u nogomet, onda više nećemo imati o čemu debatirati, a ni vi novinari nećete imati o čemu pisati – kazao je Brazilac.

Bi li to rekao da je jučer bio na Capellovu mjestu?

Ključne riječi

Komentara 15

ŠB
Široki Brijeg
09:55 28.06.2010.

molimo FIFU da izdvoji nekoliko eura za naočale, jer su im suci ćoravi. Hvala

OB
-obrisani-
09:04 28.06.2010.

Ma na sličan način radi nepravde je u kvalifikacijama ispala Hrvatska od Engleske..Mislim da je svih 9 golova koje su postigli Englezi bilo neregularno. Jednostavno kockasti nisu imali sreće i poštenog suđenja.

DU
Deleted user
08:59 28.06.2010.

Kad pocinje grupa sa hrvatskom na SP u JAR???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije