Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠKOTSKI IZBORNIK

Strachan: Igor je dobar momak, može pričati što želi...

Strachan
David Cheskin/Press Association/PIXSELL
14.10.2013.
u 23:04

- Radujem se što ću ga vidjeti. Dobar je čovjek i dobro organizira momčad. Družili smo se na Euru u Poljskoj, a znam ga još otkad je igrao za Derby County - rekao je škotski izbornik o Štimcu.

Izbornika škotske reprezentacije Gordona Strachana nije previše dirnuo komentar Igora Štimca da će utakmica u Glasgowu za Hrvatsku biti \"poput treninga\".

- Igor je dobar i zgodan momak i može pričati što god želi. Možda je mislio na eksperimentiranje jer je to drugačije od treninga. Želim mu sve najbolje u dodatnim kvalifikacijama - rekao je Strachan.

Strachan je otkrio i da je s hrvatskim izbornikom u dobrim odnosima.

- Radujem se što ću ga vidjeti. Dobar je čovjek i dobro organizira momčad. Družili smo se na Euru u Poljskoj, a znam ga još otkad je igrao za Derby County.

Oglasio se i Robert Snodgrass koji je zabio pobjednički gol za Škotsku u utakmici s Hrvatskom na Maksimiru.

- Ovo će biti sasvim drugačija utakmica od one iz lipnja. Tada nam nisu davali šanse, a Hrvatska se nadala da može završiti na prvom mjestu u skupini. Bili smo odlučni, a srećom ja sam zabio - rekao je Snodgrass.

>> Srna: Šanse za odlazak na SP su 50:50

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije