Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKSIMIR

Stop bakljama: Mrežom ''opasali'' sjevernu tribinu na Maksimiru

Mreža Maksimir (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/14
24.07.2012.
u 22:16

Nakon ''big brother'' kamere koja je postavljena ispred sjeverne tribine, ogromnom mrežom Dinamo će pokušati stati na kraju huliganima

Zbog ozbiljnih sumnji da će huligani pokušati prekinuti susret protiv Ludogoreca, u Dinamu poduzimaju sve moguće mjere da na takav način ne budu izbačeni iz europskih natjecanja. Nakon kamere koja je postavljena tik ispred sjeverne tribine, sada je sjever ''opasan'' i zaštitnom mrežom.

Ona bi trebala spriječiti da bilo kakav predmet ili baklja ulete na maksimirski travnjak tijekom utakmice, a prvi je to put da su se u Dinamu odlučili na takvu mjeru sigurnosti. Inače, ovakve mreže nisu neobična pojava ni u inozemstvu. Doduše, s istočne tribine gdje također idu najžešći navijači također može doletjeti baklja, no u klubu su valjda smislili rješenje i za to, a da nije mreža.

Postavljanje mreže je osobno došao pregledati šef kluba Zdravko Mamić koji se rukovao s direktorom stadiona Miljenkom Sakomanom u ime dobro obavljenog posla. Uz dobar pretres na samom ulazu u stadion, kameru, mrežu te nakon što su na Bregani uhićena dvojica s više od 150 baklji i 50 dimnih bombi, rizik je valjda smanjen na minimum.

Na Bregani uhićena dvojica s više od 150 baklji i 50 dimnih bombi

Ključne riječi

Komentara 15

UL
ultras1970
23:03 24.07.2012.

BASTILJA, pala je i ona, padali su i canjuga i ekipa (doduše, mreže se nije sjetio, možda bi ostao još koji mjesec), pali su i gadafi i mubarak, puno je diktatora palo, pogotovo onih koji su svoju fotelju čuvali repersijom, pa će tako slijedom događaja kako nas uči povijest pasti i, a neću reći posljednji, ali sigurno sadašnji diktator.

ST
Startrack
23:25 24.07.2012.

Ovim navijacima vazda nesto smeta. Ime kluba direktor ovaj onaj. KOje budalastine.

MA
marinkomarinko
08:58 25.07.2012.

trebali su dić BETONSKI ZID

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije