Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKSIMIR
Povratak na članak

Stop bakljama: Mrežom ''opasali'' sjevernu tribinu na Maksimiru

Nakon ''big brother'' kamere koja je postavljena ispred sjeverne tribine, ogromnom mrežom Dinamo će pokušati stati na kraju huliganima

Komentari 15

MA
marinkomarinko
08:58 25.07.2012.

trebali su dić BETONSKI ZID

VL
UL
ultras1970
23:03 24.07.2012.

BASTILJA, pala je i ona, padali su i canjuga i ekipa (doduše, mreže se nije sjetio, možda bi ostao još koji mjesec), pali su i gadafi i mubarak, puno je diktatora palo, pogotovo onih koji su svoju fotelju čuvali repersijom, pa će tako slijedom događaja kako nas uči povijest pasti i, a neću reći posljednji, ali sigurno sadašnji diktator.

VL
ST
Startrack
23:25 24.07.2012.

Ovim navijacima vazda nesto smeta. Ime kluba direktor ovaj onaj. KOje budalastine.

VL
Avatar flame
flame
23:26 24.07.2012.

A past će i jadnici koji se skrivaju u masi, bave se tuđim životima i tako liječe svoje fustracije, a nazivaju se navijačima! Zbog takvih ispaštaju pravi navijači i ljubitelji nogometa! Sretno, Dinamo! hžv

VL
ZG
ZGexil
23:47 24.07.2012.

koji promasaj, nadmrezili sjever a huligani i mafijasi smjesteni u pocasnoj lozi.

VL
OB
-obrisani-
06:28 25.07.2012.

Bravo, bravo, bravo. Jos jedan savjet klubu, zaposlite suca koji ce biti na stadionu i imati ovlasti izricanja presuda u tom trenutku. Nakon sta se huligana identificira, policija ga odvodi u zasebnu prostoriju gdje mu sudac izrice presudu. Nakon toga ga policija odvede u zatvor. Ovo je vec vidjeno i daje prave rezultate.

VL
OB
-obrisani-
06:31 25.07.2012.

Uz kaznu zatvora obavezno izricati i velike novcane kazne. Nakon toga liku koji je osudjen zabraniti dolazak na stadion u iducih pet godina. Ako je huligan unatoc presudi ipak dosao na stadion, onda mu kaznu poduplati...

VL
CR
crocro
07:20 25.07.2012.

Identificirane huligane mora se imenovati u javnosti, moraju se pred građanima razotkriti imenom i prezimenom i javno pokazati njihove fotografije u krupnom planu. A što se tiče sudaca na stadionima ja sam to svojedobno isticao da je nužnost. Zato se sa svima slažem koji navode da na stadionu treba biti i sudnica i da se kazne izriču trenutačno te da se u zatvor ide trenutačno dok još imao papuče na nogama i nisu večerali niti se otuširali. Kazna za huligana uništavača imovine koju od ne financira treba biti doživotna zabrana posjećivanja stadionima na tlu Hrvatske. Novčana kazna više nije toliko bitna. Vjerujete da će te se trenutačno riješiti huliganstva. A u zatvoru će se posebnim mjerama odvikavati od svojih suluidih poroka. Samo doživotna kazna zabrane dolaska na bilo koju sportsku predstavu je vrlo učinkovita.

VL
KA
Karizma
07:53 25.07.2012.

Zasto u Engleskoj ne bacaju baklje i ne utrcavaju u teren a tamo dolaze svi huligani svijeta.Vrlo jednostavno jer je sudac na stadionu i svako utrcavanje u teren 3 godine zatvora a svako bacanje baklji 1 godina i naknada stete.Pa ti utrci u teren i skijaj 3 godine i cijeli zivot placaj naknadu stete. Kad se to uvede a mora se uvesti tad ce biti mir na stadionima i dolazit ce sasvim drugi navijaci sa svojom djecom i unucima gledati utakmice.Zbog stptinjak huligana ispasta cijela Hrvatska.Za nerede vani Hrvatske kazna zatvora 3 godine radi unistavanja ugleda Hrvatske drzave

VL
Avatar dinameze
dinameze
08:08 25.07.2012.

mislim da su naj veći problem dinama REDARI(sjećam se prošle sezone puno puno navijača koji su imali karte za sjever puštali su na istok.kako?vrlo lako.dođu sa kartom za sjever,stave je u brojač,naravno ostaje crveno,onda onaj iza njih stavi kartu za istok i uđu obojica.osobno sam to vidio i doživio,a onda skužim kak znaju redare koji ih i ne gledaju dok su mene pretražili uzduž i poprijeko.)treba zamijeniti redare i dovesti neke koji nisu iz ZG-a.

VL
Avatar dinameze
dinameze
08:10 25.07.2012.

imam i prijedlog kak riješiti problem huligana,podijeliti im po pivo dva na ulasku na tribinu,u pivo staviti laksativ,nevjerujem da bi onda imali vremena za prekida a i dalje bi radili SHRANJA.

VL
DI
Dijaspora
08:53 25.07.2012.

Ministar, policija,huligani svi na jednoj strani. I sad vi očekujete da će ih snimiti?

VL
AS
assssssstttii
09:54 25.07.2012.

To mora biti neka nenadmašna kvaliteta mreže koja sigurno neće izgoriti ili se istopiti kad joj se prisloni upaljena baklja.

VL
ZA
!zagreb!
11:36 25.07.2012.

Poštujem borbu BBB-a za bolji i pošteniji klub. Ali postojimo i mi, 'normalni navijači Dinama', mi koji nismo tako vatreni i predani kao oni ali jednako volimo naš Dinamo. I onda grupa od 2000 BBB-a proziva ljude što dolaze na ove utakmice od 1 kn. A nas je preko 30 tisuća na tribinama (govorim o prošloj godini) a došlo bi i više. I onda te ljude prozivate Mamićevim plaćenicima itd. Ne, mi samo volimo Dinamo. Pa što ako idemo samo na europske utakmice ili samo Hajduk. Mi smo ti koji povremeno idemo zato se i ne nazivamo skupinom BBB, ali i mi volimo Dinamo. Vi ste glavni stup, vi ste organizirani navijači, mi nismo. Ali nema potrebe da nas ostale prozivate. Mi nismo tu radi Mamića, mi nismo bili tu radi Tuđmana... I mi smo za Dinamo.

VL
PB
predrag borna
19:05 25.07.2012.

Ovom mrežom samo dokazuju da su nemoćni obuzdati šačicu go......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.