Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veselje u obitelji

Stigla prinova: Luka Modrić dobio kćer

Modrić i Vanja
nph / Alterphotos/PIXSELL
28.04.2013.
u 10:41

Luka Modrić dobio je drugo dijete. Njegova supruga Vanja rodila je kćer u četvrtak u Zagrebu.

U obitelj Luke Modrića stiglo je drugo dijete – kći. Španjolski mediji pišu da je Modrićeva supruga Vanja rodila u četvrtak u Zagrebu. Veznjak Reala tako je nakon sina Ivana dobio i kćer.

Jose Mourinho stoga je Modrića pustio da u četvrtak otputuje u Zagreb i nakratko bude s obitelji i prinovom.

"Modrić stoga nije mogao trenirati u četvrtak i petak za utakmicu s Atleticom", navodi Defensacentral. Modrić se vratio u klub nakon što je vidio sina i u subotu protiv Atletica odigrao 14 minuta.

Veznjak Reala svoju je suprugu upoznao dok je igrao u Dinamu u kojem je Vanja radila, a vjenčali su se 2010. Iste su godine dobili prvog sina Ivana.

Modrić često naglašava da mu je obitelj na prvom mjestu što je pokazao kad je potpisao za Real. Na predstavljanje novinarima došao je s obitelji i na Santigao Bernabeuu zaigrao nogomet sa sinčićem Ivanom.

>> Realu gradski derbi, Modrić igrao od 76. minute

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije