Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPL - RIJ 3:1

Split bolji od Rijeke, menadžeri su imali što vidjeti

Split - Rijeka (1)
Foto: Tino Juric/PIXSELL
1/4
Autori: mp/VLM, om
12.04.2013.
u 19:54

Split je u prvoj utakmici 27. kola HNL-a na Parku mladeži svladao Rijeku sa 3:1. Splićani su se tako barem privremeno probili na treće mjesto i stigli na bod zaostatka za Rijekom.

Nakon tvrdog prvog poluvremena, igra se u nastavku rasplamsala. Splićani su poveli u 65. minuti nakon što je Belle sve sam napravio, a onda nesebično poslužio Rebića.

Barišić je u 83. minuti povisio na 2:0, ali se nada Riječanima vratila tri minute kasnije kada Benko koristi gužvu ispred gola i smanjuje rezultat. No, u istoj minuti Erceg je probio lijevu stranu, prošao dva protivnička braniča i matirao Mancea za konačnih 3:1.

Split se ovom pobjedom uključio u borbu za Europu, baš kako je trener Zoran Vulić najavljivao. Inače, Vulić je svojedobno debitirao na klupi Splita baš pobjedom protiv Rijeke.

Menadžeri imali što vidjeti

Imali su što za vidjeti izaslanici Rapida, Milana i nekih turskih klubova, a svoje pulene pratio je i ministar Željko Jovanović. Henri Belle bio je čudesan u 66. minuti, kada je driblingom izbacio tri riječka igrača i asistirao Rebiću za gol. A vatromet golova zbio se u finišu dvoboja, golovi su padali kao na tekućoj vrpci.

>> Krstičević: Kad smo osigurali ostanak, moj posao je završio

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije