Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk vs Cibalia

Krstičević: Kad smo osigurali ostanak, moj posao je završio

Mišo Krstičević
Ivo Čagalj/Pixsell
12.04.2013.
u 13:17

- S obzirom na očekivanja prije prvenstva kada smo osigurali ostanak ja sam svoj posao završio

Dok se svijetom vrtila vijest kako će se Mario Mandžukić sučeliti Leu Messiju u polufinalu Lige prvaka Hajdukov trener Mišo Krstičević najavljivao je dvoboj Hajduka i Cibalije (subota, 19 sati). Isti sport... Krstičević je u velikim problemima.
- Nemamo Andrijaševića, Maloče i Oremuša, Jonjić i Milović otišli su po maske u Njemačku, odužilo se to s njima, nema ni Vršajevića. O Tomašu i Ozobiću neću ni govoriti, oni su već odavno van stroja. Milić je bio ozlijeđen, napravio je prvi trening, bit će s nama, ima i Maglica tegoba. Priključili smo iz juniora Pašalića kako bismo imali osamanest igrača za zapisnik - rekao je Krstičević.
Šteta što su Brazilci Patinho i Cassio eleminirani, možda bi sada dobili prigodu. Ali, možda Krstičević sada podari prigodu klincima poput Bašića, Mikanovića i Kiša.
- Tko će mi potpisati da možemo izgubiti, a da oni igraju. Moram gledati interes kluba, naš interes. Kad mladi igrači uđu u iskusnu momčad onda se razvijaju, ali natovariti im na leđa da oni iznose teret nije dobro. Moram voditi računa o reputaciji kluba - nije se Krstičeviću baš svidjelo pitanje o prigodi klincima.
Onda je stiglo pitanje \"hoće li Hajduk igrati s dva napadača, biti otvoreniji\". Krstičević je takvo pitanje proglasio glupim.
- Iza Dinama drugi smo po efikasnosti, obrana nam nam je druga u ligi. Gluposti su kad me netko pita o postavi i broju napadača, pa mi stvaramo niz prigoda. To je bitno, a ne postavka igre - brzim će glasom Krstičević.
Nadovezao se na cijelu sezonu.
- S obzirom na očekivanja prije prvenstva, kada smo osigurali ostanak ja sam svoj posao završio - kaže Krstičević.
Govorio je i o brojnim ozljedama.
- Većinom su to mehaničke ozljede. ovaj dobio lakat u glavu, onaj dobio lakat u glavu, pa nogom u mišić - rekao je Krstičević.
Za kraj je par riječi izgovorio i o Cibaliji.
- Cibalia ima imperativ, a mi ćemo dati sv od sebe da odradimo utakmicu korektno, da budemo što bliže vrhu, ali i zbog borbe za ostanak - zaključio je Krstičević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije