Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klizeći start Ćorluke

Šimunić igra za Hajduk protiv Barcelone?

Bilic
Sanjin Strukić/PIXSELL
29.05.2011.
u 15:58

Josip Šimunić uskoro bi se mogao sučeliti Barceloni. Naime, prvu utakmicu u novoj sezoni Barcelona igra protiv Hajduka u Splitu, 23. srpnja, a Šimunić je sve bliže Hajdukovom dresu.

– Očekivao sam to pitanje, ali ne bih o tome razgovarao. Došao sam igrati za reprezentaciju, imamo važnu utakmicu u petak i nije trenutak za priču o mom transferu – rekao je Šimunić, koji od veljače nije igrao za Hoffenheim.

– Tijekom prva dva dana priprema bilo mi je teško jer nisam u natjecateljskom ritmu, ali sada je puno bolje – dodao je.

A Ćorluka mu je dobacio savjet, koji je više nalikovao na klizeći start s dvije noge.

– Bolje pokušaj s Dinamom ući u Ligu prvaka!

Bilić razmišlja samo o gruzijskom bunkeru.

– Znamo njihove igrače, pobijedili su mladu vrstu 3:2. Vratio se Ananidze, koji u Spartaku nema minutažu kao prije ozljede. Kako će oni igrati, ne znamo, vjerojatno opet vrlo dobar bunker – kaže Bilić.

Komentara 1

Avatar Pak
Pak
18:34 29.05.2011.

Šimunić igra za Dinamo protiv Barcelone u skupini Lige prvaka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije