Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od presice

Sandra Perković slavila zlato, noć provela izvan olimpijskog sela

Sandra Perković (1)
Pixsell
05.08.2012.
u 13:48

- Ovdje su mi roditelji, brat i dečko i želim s njima proslaviti ovaj najsretniji trenutak u mojoj karijeri

Nakon što je osvojila olimpijsko zlato, u olimpijskom su selu kolege sportaši priredili Sandri Perković topli doček. Dočekali su ju s zagrljajima, poljupcima i pjesmom "Samo je jedno u mom životu vrijedno". No, slavlje je kratko trajalo jer bilo je kasno, a i među našim sportašima bilo je i onih koji su danas izašli na borilište.

Na opće razočarenje, ponajviše onih neakreditiranih novinara, Sandra se danas nije pojavila na press konferenciji u Hrvatskoj kući. Kada su ljudi iz Hrvatske misije vidjeli da se Sandra ne pojavljuje iz svoje sobe, pomaknuli su presicu sa 10 na 11.30. No, kada im je postalo sumnjivo zašto od Sandre nema ni traga niti glasa, odlučili su provjeriti što se događa i shvatili da nje u sobi uopće niti nema. Bez da je obavijestila ljude iz Hrvatske misije, Sandra je odlučila prespavati u hotelu u kojem su bili smješteni njena mama Vesna i brat Marko. Možda joj je ta lokacija bila prihvatljivija ako je negdje drugdje htjela proslaviti olimpijski trijumf, recimo u društvu svog dečka, bacača Edisa Elkasevića.

Kada ju je nazvao presjednik HOO-a osobno, Sandra je Zlatku Mateši kazala da se "dan poslije" ne bi družila s novinarima nego samo sa svojima najdražima. Mateša je to prihvatio kao višu silu i poručio šefu press-centra Marinu Šarecu da otkaže njenu obvezu pred medijima. U tom trenutku začudilo nas je što nitko iz HOO-a nije javno negodovao protiv toga jer svaki hrvatski olimpijac ima obvezu u ugovoru da se mora pojavljivati na promotivnim akcijama krovne mu sportske kuće koja ga stipendira.

Ipak, Sandra je na koncu promijenila mišljenje. Svjesna da bi izbjegavanje medija dan nakon najvećeg uspjeha hrvatske atletike naišlo na negativan odjek u javnosti, poručila je novinarima da će se s njima naći popodne. Na izlazu iz olimpijskog sela, na rubu najvećeg europskog šoping centra.

Vjerujemo da se niti njenom menadžeru Danielu Wesstfeldtu nije svidjela ideja o otkazivanju presice. Jer, to kako će on pregovarati s potencijalnim sponzorima ovisit će poprilično i o njenoj pojavnosti u medijima i o tonovima u kojima će se o njoj pisati.

- Olimpijsko zlato omogućuje puno poslovnih prilika. Već imamo neke ideje, no sada su na redu pregovori oko mogućih sponzorskih ugovora - kazao je švedski menadžer.

Komentara 4

Avatar aurora97
aurora97
16:23 05.08.2012.

Neka se Sandra odmori. Ovo je njezin dan ma koliko ga drugi žele iskoristiti za svoju promidžbu. Ima ga pravo provesti kako hoće.

Avatar Django
Django
16:24 05.08.2012.

Bando novinarska, zar morate ukaljati baš svako hrvatsko veselje?

Avatar mohito
mohito
18:46 05.08.2012.

sjecam se kad su je ova ista piskarala sa zadovoljstvom razapinjali na stup srama za vrijeme one price sa dopingom, a sad si uzimaju za pravo da je rastezu po svojim presicama, a svaki politicar i one fukare od sportskih funkcionera bi se s njom slikale i hvalile - bravo sandra, samo se ti odmori i proslavi s najblizima ovaj uspjeh, a ovi novopeceni dupelizi nek zdrokaju sami po domjencima "tebi u cast" koje su si pripremili....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije