Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bebek sudi derbi

S Bebekom je Hajduk samo jednom slavio. 
I to s repovima

\'17.03.2012., Stadion Maksimir, Zagreb - 1. HNL, 22. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Sudac Ivan Bebek. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
20.02.2013.
u 22:12

Dva su najspornija derbija pod njegovim suđenjem iz sezona 2008./09. i iz prošle sezone

Ivan Bebek je dobio čast da sudi najveći hrvatski derbi. Nije mu to prvi, a vjerujemo nije ni zadnji. Dosad u HNL sudio šest puta susrete Hajduka i Dinama. U tih šest susreta četiri puta slavio je Dinamo, jednom je bilo neodlučeno, a jednom je slavio Hajduk.

Dva su najspornija derbija pod njegovim suđenjem iz sezona 2008./09. i iz prošle sezone. Dinamo je najteže oštećen te 2008. u Splitu kad Andrić zbog starta na Kovaču nije isključen, a dosuđen je i dvojbeni jedanaesterac za Hajduk, koji je pobijedio s 2:0. Splićani nisu bili zadovoljni prošle godine u Zagrebu kad je sudio jedanaesterac na Krstanoviću u 2:1 pobjedi plavih. No, tko god sudio, svaki put je nakon derbija bilo nezadovoljnih.

A na prijedlog Komisije nogometnih sudaca, rukovodstvo HNS-a donijelo je odluku da se na ovom derbiju po prvi puta u Hrvatskoj za suđenje delegira ukupno šest sudaca.

Ključne riječi

Komentara 4

HR
hrvatin
22:49 20.02.2013.

Ovo je besramni krvnik Hajduka.Vise puta ga je krvnicki pokrao,a jedanaesterac na Krstanovicu bio je vrhunac bebekova lopovluka.Sramota je da on opet sudi derbi,ali u nasoj mocvari sve je moguce.

ED
europski dinamo
23:44 20.02.2013.

Kaj to znači Hajduk samo jednom slavio? Kaj je trebao više puta slaviti? Zadnja Hajdukova pobjeda je bila koliko se sjećam kad je Strinić zabio neregularan gol. 3 godine nismo izgubili od Hajduka zato jer smo puno bolji. Zadnja tekma 3-1 gaženje u poništen regularan gol Halilović-Krstanović.

Avatar feudalac
feudalac
11:18 21.02.2013.

...ahahaaaaa, koja panika u Splitu, svi su se digli na noge i udaraju Dinamo "ispod pojasa", mediji, Jovanović, Udruge naš hajdug, vaš hajdug, njihov hajdug, suci su krivi i prije nego što su istrčali na teren, HNS je kriv, Lokomotiva je kriva jer svaki put pobijedi hajduka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije