Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA 24:20

Modrić gledao pobjedu nad Egiptom: Da barem mogu češće...

Luka Modrić Vanja
Foto: Večernji list
1/3
17.01.2013.
u 19:45

– Volim gledati rukomet. Bio sam i na dvije utakmice na olimpijskim igrama u Londonu. Eto, prešlo mi u naviku – rekao je Luka nakon pobjede rukometaša

Rukometaši Hrvatske rutinski su odradili četvrtu utakmicu u skupini pobijedivši Egipat sa 24:20 (11:9). Mogla je biti i veća razlika da izbornik Slavko Goluža nije posljednjih dvadesetak minuta uveo mlade snage. To su Egipćani iskoristili i s minus osam (14:22) došli na minus četiri (18:22) i tu razliku uspjeli su održati do kraja.

 – Ljutit sam na dva isključenja koje smo dobili u prvom poluvremenu. Nismo igrali gusto u obrani, ostavili smo preveliki prostor njihovim napadačima. Mogli smo primiti pogodak, ali isključenje nikako. U napadu smo se previše trošili i umjesto da na odmor odemo sa sedam, osam pogodaka razlike, odemo jedva sa dva. A plan mi je bio da cijelo drugo poluvrijeme igraju mladi. Dobro, nema veze, za sada ide sve po planu – rekao je Slavko Goluža.

Specijalni gost HRS-a na utakmici bio je Luka Modrić, hrvatski nogometni reprezentativac i igrač madridskog Reala. Došao je u društvu supruge.

– Volim gledati rukomet. Bio sam i na dvije utakmice na olimpijskim igrama u Londonu. Eto, prešlo mi u naviku. Ma, došao bih ja na još pokoju utakmicu, ali jednostavno nemam vremena. Igramo utakmice svaki treći dan. Htio sam doći na utakmicu protiv Španjolske, ali imamo utakmicu u Valenciji. Šteta što naši više ne igraju u Madridu – rekao je Luka Modrić.

Štrlek, Kopljar i Čupić u pobjedu su ugradili po četiri pogotka, a Alilović je upisao 15 obrana!

Alilović: Tukli su nas!

– Bilo je teško, iako smo znali da smo kvalitetniji i da ćemo upisati dva boda. No, tukli su nas, igrali duboku obranu i bilo je to teško probijati. Slomili smo ih tek u drugom dijelu – kazao je junak utakmice Alilović.

Objasnio je Bičanićevu grimasu u jednom trenutku susreta, kad je "platio" pod naletom Egipćana.

– Istukli su ga, a dva-tri puta ušli su mu baš u meso. Složili su ga na pod pa nije suđen sedmerac, no što se sad može. Čestitam dečkima na pobjedi.

Posljednji susret skupine D naši rukometaši igraju u subotu protiv Španjolske koja je danas slavila protiv Mađara 28:22, a pobjeda bi im donijela prvo mjesto u skupini i vjerojatno Bjelorusiju kao protivnika. Ako izgubimo, idemo na Srbiju.

– Španjolsku sam gledao u prvim utakmicama, no ovo danas kad su se mučili protiv Mađara i slomili ih tek u drugo poluvremenu bilo je ono pravo. Pritisak će biti na njima jer su domaćini, no i mi vidimo svoju šansu jer igramo čvrst rukomet i dobru obranu. Sad idemo profeštati ovu pobjedu, no ne dugo – rekao je Alilović

Na tribine Caja Magice, madridske dvorane u kojoj se igra susret, pola sata prije susreta stigao je Luka Modrić u društvu supruge Vanje. Utakmicu je gledao u društvu predsjednika HRS-a Sandija Šole, Zorana Gopca te Damira Poljaka, tajnika HRS-a.

Neočekivano, pojavio se i Ivano Balić i dio utakmice odgledao s Gopcem. Nakon susreta svi su novinari htjeli čuti koju riječ od rukometnog čarobnjaka, no on nije htio pričati, pa čak ni o utakmici.

– Hvala Modriću i Baliću što su došli – zaključio je hrvatski vratar.

>> Balić dijelio autograme, pozdravio se s Gopcem i navijao za kauboje

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Svećenik
Svećenik
21:59 17.01.2013.

Koji od ovih na slici je Balić? Dugo ga nisam vidio, pa ne mogu prepoznati.

OB
-obrisani-
22:19 17.01.2013.

Ovi Egipcani su tvrd Orah,ali decki ajmo ,idemo na sve ili nista ... Cetri utakmice ,cetri pobjede ..

FR
fraca
22:31 17.01.2013.

Ma eno ga 2 reda iza ovih na slici. Pa kamera nije mogla jednog i drugog uhvatit... covjece...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije