Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVO IZNENAĐENJE!

Balić dijelio autograme, pozdravio se s Gopcem i navijao za kauboje

'08.08.2012., Engleska, London - Ljetne Olimpijske igre London 2012. Rukomet, muskarci. Hrvatska - Tunis. Ivano Balic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
Sanjin Strukic/PIXSELL
17.01.2013.
u 22:05

Balić nije htio reći ni riječi, čak ni prokomentirati utakmicu, ali svaku dobru akciju bivših suigrača pozdravio je pljeskom

Ivano Balić, dobro raspoložen, došao je pogledati svoje nekadašnje suigrače na utakmici protiv Egipta. Dio hrvatskih navijača odmah je počeo skandirati njegovo ime, a Ivano je prvo poluvrijeme odgledao u društvu Marina Marića i Adnana Šabanovića, vratara Atletica. U jednom trenutku Ivan Čupić je postigao pogodak i u prolazu dobacio Ivanu: 

– Ovo je za tebe.

U poluvremenu se došao pozdraviti s čelništvom Hrvatskog rukometnog saveza. Bilo je lijepo vidjeti kako si pružaju ruku Zoran Gobac i Ivano Balić. Pozdravio se Ivano i sa Sandijem Šolom, predsjednikom HRS-a, Damirom Poljakom, glavnim tajnikom. 

U stanci je podijelio nekoliko autograma. Kada su naši navijači, ali i španjolski, shvatili da je to doista Balić, svi su se htjeli fotografirati. Jedna djevojka čak se spustila s gornje tribine. Dobro da nije pala. Na jednoj strani je tako autograme potpisivao Balić, a na drugoj strani Luka Modrić.

Početak drugog poluvremena odgledao je u društvu čelnika HRS-a, a onda se ponovno prebacio kod Marića. Zapljeskao je Balić svojim suigračima na svakoj dobroj akciji. Nakon utakmice još nekoliko autograma i fotografiranja.

– Za sada ne dajem nikakve izjave – odmah je rekao u startu.

Dobro, došli smo se samo pozdraviti.

– To je u redu.

Možda barem kratki komentar o utakmici?

– Ne, ništa.

Hoće li doći u subotu?

– Hoću. Nemam baš puno slobodnog vremena, imam trening dvaput dnevno – rekao je.

A hoće li do Zaragoze?

– Nadam se.

I to bi bilo to. Od Balića. Za sada.

>>Rukometaši na kraju slomili Egipat, u publici Modrić i Balić

Ključne riječi

Komentara 13

HR
hr76
23:56 17.01.2013.

Igračina i ljudina! Svaka čast Baliću, i nadam se da ćeš biti u avionu za Rio!

Avatar Vrijeme
Vrijeme
07:01 18.01.2013.

Pozdrav Balicu, a naravno i cijeloj ekipi. P.S,...kako nevolim taj naziv "kauboji".

JO
joshua
23:04 17.01.2013.

Svaka čast, Ivano. To znači staviti interes reprezentacije na prvo mjesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije